EXPLORATORII. Setul Complet Volumele 1-7

EXPLORATORII. Setul Complet Volumele 1-7
999,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Aventurile urșilor în sălbăticie

Pachetul este format din șapte romane fantastice: cele șase din prima serie Exploratorii și primul roman din a doua serie, Întoarcerea în sălbăticie. Semnătura Erin Hunter, cunoscută micuților cititori români datorită seriei de mare succes Pisicile Războinice, oferă garanția unei experiențe unice de lectură pentru copiii de peste 7 ani.

Exploratorii care străbat tărâmuri necunoscute în căutarea paradisului natural sunt de fapt mai mulți urși cu personalități surprinzătoare, din specii diferite. Kallik este un urs polar, Lusa o ursoaică brună, Toklo un urs grizzly, iar Ujurak este ursul grizzly înzestrat cu darul de a se preschimba în orice alt animal. Lor li se va alătura și Yakone, un tânăr urs polar de pe o insulă misterioasă. Cu toții își doresc să găsească un loc în care să poată trăi în liniște, bucurându-se de magia naturii neatinse de prezența umană. De aceea, decid să pornească împreună la drum, ca o adevărată echipă. Astfel, au mai multe șanse de a depăși obstacolele ivite pe parcursul călătoriei, pentru a ajunge în cele din urmă la destinația mult visată.

Victoria Holmes, una dintre scriitoarele care s-au reunit sub pseudonimul Erin Hunter, explică de ce au ales să construiască în jurul urșilor acțiunea noii serii. Urșii duc vieți mult mai solitare decât pisicile și sunt animale sălbatice prin excelență, fără niciun istoric de domesticire, iar stilul lor de viață ascunde multe aspecte misterioase. În plus, sunt animale masive, iar potențialul de a fi implicați în conflicte răsunătoare sporește suspansul.

Pe lângă sursele clasice de inspiraţie, precum operele lui J. R. R. Tolkien, J. K. Rowling sau William Shakespeare, Exploratorii valorifică o serie de credinţe ale poporului inuit şi creativitatea limbajului popoarelor native americane. Ca şi urşii, aceştia trăiau în strânsă conexiune cu natura. Superputerea lui Ujurak este inspirată de capacitatea şamanilor de a se preschimba în diverse animale. De asemenea, numele personajelor sunt preluate din dialectele nativilor americani. Lusa înseamnă „miezul nopții” sau „negru”, Kallik înseamnă „fulger”, Toklo „doi”, iar Ujurak „stâncă”.

Seria a fost primită cu brațele deschise de fanii celorlalte romane fantastice semnate de Erin Hunter. Criticii au apreciat profunzimea la care au ajuns trăsăturile de personalitate ale personajelor și suspansul care pândește în fiecare colț de pagină. De asemenea, mediul înconjurător este înfățișat în cele mai mici detalii, iar poveștile cultivă în inimile micilor cititori atât pasiunea pentru lectură, cât și dragostea pentru natură.

Pachetul cuprinde următoarele volume:

  1. Cartea I: Începutul aventurii
  2. Cartea a II-a: Lacul Marelui Urs
  3. Cartea a III-a: Muntele de Fum
  4. Cartea a IV-a: Ultimul pas în Sălbăticie
  5. Cartea a V-a: Drumul de gheață și foc
  6. Cartea a VI-a: Insula Stelelor
  7. Cartea a VII-a: Întoarcerea în sălbăticie. Insula umbrelor

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 6-8 ani, 9-12 ani, 13-18 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Editura: All
ISBN: 978-606-783-066-822
Dimensiuni: 13 x 20 cm

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: