Frankenstein

Frankenstein
63,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Un tânăr student forțează destinul și creează din bucăți un adevărat monstru. Tragedia omului creat constă în faptul că, deși are un aspect înfiorător, este totuși marcat de trăiri și sentimente umane. Respins de societate, monstrul începe să ucidă și nu poate fi oprit decât de creatorul său. 

 

Despre Autor


 

Mary Wollstonecraft Godwin (1797‑1851), cunoscută mai târziu sub numele de Mary Shelley, s‑a născut în familia lui William Godwin, jurnalist, filosof şi romancier, şi a feministei Mary Wollstonecraft. În 1814, a început o relaţie cu poetul şi filosoful Percy Bysshe Shelley, pe atunci căsătorit.

După sinuciderea soţiei acestuia, cuplul, care timp de doi ani fusese nevoit să înfrunte ostracismul societăţii şi o situaţie financiară precară, s‑a căsătorit. După moartea prematură a soţului ei, Mary Shelley s‑a dedicat editării şi publicării operelor lui.

Autoare de eseuri, biografii, cărţi de călătorii, povestiri şi romane, Mary Shelley a rămas în istoria literaturii în special datorită romanului său Frankenstein sau Prometeul modern, considerat a fi un amestec de science fiction şi roman gotic cu influenţe din mişcarea romantică. Dar nu Frankenstein, care i‑a adus celebritatea, a fost romanul ei favorit, ci The Last Man(Ultimul om), publicat în 1826.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original:
Grupa de Vârstă: 9-12 ani, 13-18 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 288
Editura: Corint
Apariția: Februarie 2014
ISBN: 978-606-8668-15-4
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri