O Carte Mare de Teste pentru Cei Mici. 5-6 ani

O Carte Mare de Teste pentru Cei Mici. 5-6 ani

Preț de Listă: 58,00 MDL

Preț: 52,20 MDL

Economisești: 5,80 MDL (10%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Aveţi în faţă o carte care vă va ajuta să evaluaţi activităţile desfăşurate în vederea dezvoltării unui copil de 5 - 6 ani şi să aflaţi în ce măsur pregătit pentru şcoală.

Cartea constă din opt compartimente care cuprind toate aspe dezvoltare şi de instruire a copilului: atenţia, gândirea, dezvoltarea motricitatea fină etc. Fiecare compartiment e constituit din teste de v prin care se poate lesne determina nivelul de dezvoltare a copil poate afla dacă el rămâne în urmă sau îi depăşeşte pe cei de-o vâr! şi se poate preciza tipul de activităţi de care ar mai avea nevoie. La compartimentelor este propus câte un supliment de exerciţii.

Dacă rezultatele testării sunt nesatisfăcătoare, străduiţi-vă să înţelegeţi de ce copilul nu a reuşit să rezolve testele. Ocupaţi-vă de el suplimentar, iar în funcţie de necesităţi consultaţi specialiştii.

Copilul trebuie să rezolve testele doar de câteva ori pe săptămână, timp de 10 - 15 minute de fiecare dată. înainte de a începe activitatea, străduiţi-vă să creaţi o atmosferă calmă, binevoitoare. Pe masa la care veţi lucra nu trebuie să se afle alte obiecte, care ar putea distrage atenţia copilului. Explicaţi-i copilului sarcina, propuneţi-i s-o îndeplinească singur. Dacă întâmpină dificultăţi, ajutaţi-l, dar nu rezolvaţi testul în locul lui.

Va trebui să apreciaţi fiecare test rezolvat de copil utilizând un pătrăţel pe care să-l coloraţi conform unei anumite scheme. Dacă copilul a îndeplinit însărcinarea de sine stătător şi fără greşeli, coloraţi pătrăţelul complet; dacă a fost ajutat puţin şi a comis greşeli neînsemnate, coloraţi jumătate de pătrăţel; dacă rezolvarea testului a fost dificilă pentru el şi a avut nevoie de ajutorul activ al D-voastră, nu-l coloraţi deloc.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Livrare Gratis N/A
Grupa de Vârstă: 6-8 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 136
Editura: Biblion
Apariția: 2011
ISBN: 978-9975-112-16-1
Dimensiuni: 21,5 x 27,6 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri