O Carte Mare de Teste pentru Cei Mici. 4-5 ani

O Carte Mare de Teste pentru Cei Mici. 4-5 ani
58,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Aveţi în faţă o carte care vă va ajuta să evaluaţi activităţile desfăşurate în vederea dezvoltării unui copil de 4 - 5 ani şi să-l pregătiţi pentru etapa activităţilor următoare, mai aprofundate.

Cartea constă din şapte compartimente, care cuprind toate aspectele de dezvoltare şi de instruire a copilului: atenţia, gândirea, dezvoltarea vorbirii, motricitatea fină etc. Fiecare compartiment e constituit din teste de verificare, prin care se poate lesne determina nivelul de dezvoltare a copilului, se poate afla dacă el rămâne în urmă sau îi depăşeşte pe cei de-o vârstă cu el şi se poate preciza tipul de activităţi de care ar mai avea nevoie. La sfârşitul compartimentelor este propus câte un supliment de exerciţii.

Dacă rezultatele testării sunt nesatisfăcătoare, străduiţi-vă să înţelegeţi de ce copilul nu a reuşit să rezolve testele. Ocupaţi-vă de el suplimentar, iar în funcţie de necesităţi consultaţi specialiştii.

Copilul trebuie să rezolve testele doar de câteva ori pe săptămână, timp de 10 - 15 minute de fiecare dată. înainte de a începe activitatea, străduiţi-vă să creaţi o atmosferă calmă, binevoitoare. Pe masa la care veţi lucra nu trebuie să se afle alte obiecte, care ar putea distrage atenţia copilului. Explicaţi-i copilului sarcina, propuneţi-i s-o îndeplinească singur. Dacă întâmpină dificultăţi, ajutaţi-l, dar nu rezolvaţi testul în locul lui.

Va trebui să apreciaţi fiecare test rezolvat de copil utilizând un pătrăţel pe care să-l coloraţi conform unei anumite scheme. Dacă copilul a îndeplinit însărcinarea de sine stătător şi fără greşeli, coloraţi pătrăţelul complet; dacă a fost ajutat puţin şi a comis greşeli neînsemnate, coloraţi jumătate de pătrăţel; dacă rezolvarea testului a fost dificilă pentru el şi a avut nevoie de ajutorul activ al D-voastră, nu-l coloraţi deloc.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 3-5 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 128
Editura: Biblion
Apariția: 2011
ISBN: 978-9975-98446-1
Dimensiuni: 21,5 x 27,6 cm
Greutatea: 0.4400

Pareri