Capitanul Sângelui. Vol. 4 Vampirații

Capitanul Sângelui. Vol. 4 Vampirații

Preț de Listă: 240,00 MDL (60,00 RON)

Preț: 120,00 MDL (30,00 RON)

Economisești: 120,00 MDL (30,00 RON) (50%)

Disponibilitate: În Stoc

Doar 1 exemplar disponibil

Descriere

Gemenilor Grace și Connor Tempest nu le sunt deloc străine peripețiile și misterele. La scurt timp după ce au naufragiat, fiecare dintre ei descoperă noi prieteni și dusmani în lumea celor care iubesc oceanul.  

Connor trece prin mari încercări la bordul vestitei corăbii piraterești Diablo - îndeosebi din momentul în care Moonshine, nepotul nesuferit al căpitanului Wrathe, se alatură echipajului. Când lucrurile sunt gata să scape de sub control, Connor se vede nevoit să acționeze, după care nu mai există cale de întoarcere. Între timp, Grace și Lorcan călătoresc spre Sanctuar.

Acest lăcaș, situat în vârful unui munte, este condus de gurul vampiraților, Mosh Zu Kamal - singurul care îl poate vindeca pe Lorcan de orbire. Mosh Zu este însă mult mai interesat de Grace, care, înfruntând primejdiile ce-i asaltează din toate părțile, își dă seama că soarta ei este legată strâns de cea a vampiraților.  

Cu o mulțime de personaje memorabile și o acțiune în ritm alert, această aventură a vampiraților este cea mai spectaculoasă și mai palpitantă de până acum. 

"Total originală... Mi-aș fi dorit să am o asemenea idee!" -- Anthony Horowitz
 

 

Detaliile Produsului

Titlu Original: Vampirates: Blood Captain
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 688
Editura: Corint
Apariția: 2009
ISBN: 978- 973-128-276-3
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.6700

Pareri