Bunicuţa Hoţomană

Mai multe poze

Bunicuţa Hoţomană
159,00 MDL (39,94 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Autorul Băiatului miliardar revine cu un volum la fel de amuzant!  Pe Ben îl plictisesc de moarte serile de vineri, pe care trebuie să la petreacă în casa bunicii. Unul dintre motive ar fi că mâncărurile ei sunt făcute doar din varză - iar asta e o regulă valabilă chiar şi pentru prăjituri...

Însă curând descoperă că Buni are un secret întunecat. Este oare bătrânica inofensivă, cu păr alb, proteză auditivă şi dinţi falşi un hoţ internaţional de bijuterii?

Dacă v-a amuzat Joe, băiatul miliardar, şi aţi vrea să-l mai întâlniţi pe prietenul lui, simpaticul Raj, citind această carte veţi avea o surptiză plăcută... 

 

Despre Autor


 

David Edward Walliams s-a născut la Merton, o suburbie a Londrei, în august 1971. Este actor, umorist, prezentator de emisiuni de televiziune și autor de cărţi pentru copii. A studiat la Reigate Grammar School și la Universitatea din Bristol și a fost membru al National Youth Theatre, unde l-a întâlnit pe Matt Lucas, alături de care a scris și a interpretat celebrul show de radio și televiziune Little Britain. 

În 2008 și 2009, publică primele sale cărţi pentru copii, ilustrate de Quentin Blake, The Boy in the Dress și Mr. Stink. Pentru următoarele romane, Billionaire Boy (Băiatul miliardar) și Gangsta Granny (în curs de apariţie la Editura Arthur), a colaborat cu reputatul ilustrator Tony Ross. Romanul Ratburger, apărut în 2012, a fost declarat cartea anului de către National Book Awards.

David Walliams este recunoscut pentru implicarea sa activă în acţiunile de caritate.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Gangsta Granny
Grupa de Vârstă: 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 216
Editura: Arthur
Apariția: Noiembrie 2013
ISBN: 978-606-8044-56-9
Dimensiuni: 14,5 x 18,5 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri