Aventurile lui Dodo

Alina Zotea - Victoria Vioară

Descriere

Căutați o carte frumoasă pentru picii Dumneavoastră? ”Aventurile lui Dodo” vă înfățișează un arici pofticios și tenace, pe care copiii îl vor îndrăgi îndată.
Cartea oferă un text rimat, bogat în dialog, dinamic și ușor de reținut de către cei mici.
De asemenea, cartea le deschide părinților perspectiva unei discuții despre natură, despre bine și rău ori despre exemplele pozitive și negative pe care viața ni le scoate în cale.
La toate acestea, se adaugă imaginile calde care vor bucura ochii cititorilor.
Volumul este destinat copiilor cu vârtsa între unu și patru ani. Dar Dodo va crește și el, va deveni ingenios și va înseta după noi aventuri.

Victoria Vioară s-a născut la Leova. A făcut Liceul „Costache Negruzzi” din Iași și a absolvit Economia la Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza”. Ulterior și-a luat licența în Jurnalism la Universitatea din București.
Timp de șapte ani (2006-2013), a lucrat la Agenția Națională de Presă din România AGERPRES, fiind acreditată la Guvern. De asemenea, a scris materiale despre politica externă a României.
Între 2014 și 2015 a făcut parte din echipa ziarului ”Timpul”, unde a realizat analize, reportaje, interviuri pe teme politice și sociale.
Din 2015 s-a mutat în Marea Britanie, unde activează în domeniul învățământului primar și scrie povești, pe care i le citește mai întâi de toate fiicei Theodora, de trei ani. Apoi le împărtășește cât mai multor copii zvăpăiați și curioși.

Alina Zotea s-a născut la Leova. Este licențiată în Economie la Universitatea de Stat din Moldova. Fiind o susținătoare a valorilor unioniste, în 2005 s-a alăturat Partidului Liberal. A ocupat pe rând funcțiile de asistent parlamentar, șef de cabinet în cadrul formațiunii, iar în 2015 a devenit deputat în Parlamentul Republicii Moldova .
Din acest post, a continuat să promoveze reforme și legi menite să sporească calitatea vieții cetățenilor RM. 
În 2018 a devenit mamă și, de atunci, copiii au devenit centrul lumii ei. Este preocupată de drepturile copiilor și de accesul la educație de calitate.

Mai multe informații

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 30
Apariția: 2021
ISBN: 9789975878265
Dimensiuni: 20 x 20 cm