Alice în Lumea Oglinzii

Alice în Lumea Oglinzii

Preț de Listă: 40,00 MDL (10,00 RON)

Preț: 28,00 MDL (7,00 RON)

Economisești: 12,00 MDL (3,00 RON) (30%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

Trecând de partea cealaltă a Oglinzii, misterioasa și uluitor de imprevizibilă, Lewis Carroll înalță un imn voios libertății totale.

Echilibrând cu grație și dezinvoltură pendularea între extreme - de pildă, între rigoarea multimilenară a șahului și jocul unei imaginații care râde de orice obstacole, dansând imperturbabil pe sârmă deasupra abisurilor logicii și a unui ”bun-simț” împietrit în canoane, el împlinește pe nesimțite idealul pentru care s-au zbătut în zadar multe spirite: să învingă implacabilul timp. -- Eugen B. Marian 

Descrierea Colecției

Colecţia "Biblioteca pentru toţi copiii" cuprinde cărţile de neuitat ale copilăriei, capodopere ale literaturii române şi universale, fără de care este greu să-ţi imaginezi o bibliotecă personală a unui cititor avizat, indiferent de vârsta acestuia. Cărţile, destinate tuturor copiilor, dar... şi adulţilor care nu au avut încă şansa să le citească, sunt prefaţate de traducători, scriitori, istorici şi critici literari cunoscuţi.

Despre Autor

Lewis Carroll (pseudonimul lui Charles Lutwidge Dodgson, 1832-1898) cunoaşte un succes uriaş după publicarea cărţii Alice în Ţara Minunilor, care i-a adus o netrecătoare glorie. Peste câţiva ani scoate volumul Alice în Lumea Oglinzii (Through the Looking Glass), o continuare a aventurilor lui Alice. De partea cealaltă a oglinzii misterioase dispare hotarul dintre real şi imaginar, dar continuă lupta pentru bine şi frumos.

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 9-12 ani, 13-18 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 142
Editura: Prut Internațional
Apariția: 2005
ISBN: 9789975697521
Dimensiuni: 15 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri