Fluturi, Volumul 1 și 2

Fluturi, Volumul 1 și 2
259,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)
    • 1 persoane au cumpărat recent acest produs.

Produse Asemănătoare

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Descriere

Fluturi este o poveste despre dragoste, despre secrete, despre greșeli, despre alegeri, despre pierderi și despre deziluzii.

Cartea Irinei Binder te ajută să descoperi magia fluturilor, care într-o singură zi se nasc, iubesc și mor. Mai mult, ei asistă la propria lor naștere și își trăiesc viața, ca să asiste chiar și la propria moarte.

Au parte de iubiri stinghere care ofilesc și viseaza pe flori străine, deseori nesărutate, făcându-le să vibreze a goluri neplânse, a doruri neînvinse.

Este una din acele cărți care te fac să pătrunzi cu pași timizi și mici, în lumea și în sufletul celui care le-a scris.

Fluturi este o invitație în universul unui suflet.

 

Din Partea Autoarei


 

”Se spune că, atunci când citeşti unele cărţi, nu poţi sau nu ştii cum să vezi şi să treci dincolo de coperţi, dincolo de aparenţe, dincolo de cuvinte. Unele cărţi sunt aşa, iar altele sunt altfel. Sunt cărţi care te fac să pătrunzi cu paşi timizi şi mici, în lumea şi în sufletul celui care le-a scris. Iar cartea Fluturi este o invitaţie în universul unui suflet. Povestea începe oarecum timid, ca să continue cu paşi grăbiţi şi să sfârşească printr-o avalanşă, aparent haotică, a tot ceea ce înseamnă şi poate aduce iubirea în viaţa unui om: fluturii iubirii, fericire fără margini, lacrimi şi amărăciune, dezamăgire şi resemnare.

Citind cartea, descoperi magia fluturilor, care într-o singură zi se nasc, iubesc şi mor. Ei asistă la propria lor naştere şi îşi trăiesc viaţa, ca să asiste chiar şi la propria moarte. Au parte de iubiri stinghere care ofilesc şi visează pe flori străine, deseori nesărutate, făcându-le să vibreze a goluri neplânse, a doruri neînvinse. Fluturii iubirii ating pe oricine găsesc frumos. Ei surprind întreaga esenţă a lumii, în dorul dintre două bătăi de aripi. Se bucură alungând şi respirând doruri nebune, şoptind la fiecare deschidere de aripi, iubire.

Iubirea face ca, în timp, măştile oamenilor să cadă, pentru că prea puţini sunt cei care, odată dezveliţi de măşti, mai pot privi printre şi spre iluziile vinovate pe care le-au creat sau păstrat şi să topească lacrimi, prin sărutări fierbinţi, cu care să alunge toate umbrele vieţii.

Citind cartea Fluturi, te bucuri de un univers plin de emoţii şi te regăseşti în fiecare zbucium. Iar la finalul poveştii, te bucuri că Fluturi nu este doar o poveste, regăsind părţi din sufletul tău ascunse acolo, între pagini. La sfârşit, te bucuri, zâmbeşti şi mulţumeşti pentru tot: că ai cunoscut şi trăit iubirea cu toţi fluturii şi cu toate lacrimile ei, că ai avut parte de prietenii adevărate şi sincere, că ai crescut printre cei mai minunaţi şi delicaţi oameni, că te-ai pierdut ca să te regăseşti, pentru că toate au un rost şi pentru că nimic nu este întâmplător...

Cititorilor mei, cu multă dragoste!” -- Irina Binder

 

 

 

    

Recenzii


 

”Ahh…această carte nu o voi uita niciodată! Citind-o, savuram fiecare cuvânt, frază, alineat. Măiestria cu care a scris-o Irina Binder a reușit să-mi aducă fluturii în inimă. Se vede că această carte era scrisă din suflet. Ea mi-a adus niște sentimente contradictorii, dintr-o parte vroiam să văd cu se se va sfârși, iar din alta nu vroiam să se sfârșească vreodată.

Este o carte plina de devotament, emoții, prietenie, suferință, pierderi și biruințe, încercări ale vieții, dezamăgiri și… dragoste. Chiar și acum am impresia că Irina, Robert, Matei, Simona, Alex sunt adevărați, există în lumea reală. Este o carte plină de fraze profunde și metaforice, pe care vă sfătui sa le notați, deoarece chiar sunt frumoase.

M-a marcat atât de mult această carte, încât am vrut să o citească cât mai mulți (prietenii stăteau la coadă dupa ea), pentru că atunci se gasea doar pe teritoriul României. Acum o puteți găsi și in Moldova, pe bestseller.md. Este un must read pentru timpurile de azi.”  -- Mariana Raileanu, blogul Linafly.wordpress.com

”Azi am finisat ,,Fluturi" volumul II de Irina Binder şi încă nu pot realiza cît suflet e pus în această capodoperă.” -- Doina Strulea, Blogul Aromavietzii.blogspot.com/

"Ce a însemnat pentru mine cartea Fluturi, volumul 1 si 2? A însemnat foarte mult și a venit în momentul potrivit în viața mea, pentru a-mi îmbrățișa sufletul cu tot ceea ce a fost scris în această carte.

De mult îmi doream să citesc o carte scrisă din tot sufletul autorului, o carte cu aripi, o carte cu suspans, o carte plină de lucruri și de întâmplări neașteptate, o carte cu sfaturi, cu meditații și întrebări pe care ni le punem fiecare dintre noi, mai mult decât atât o oglindă în care, uneori, cititorul se poate observa.” -- Luna Popescu, Cuvintearanjate.wordpress.com/

”Cine are din actul lecturii nu o obisnuinta, dar un exercitiu care presupune atentie mai mult decat a urmari cu privirea niste randuri succesive intelege faptul ca nu urmeaza o parte a treia a Fluturilor. Pentru ca Irina din carte spune ceva esential la inceput. Iar apoi deapana un fir lung tors pe fus si care se opreste inainte de o decizie rostita cu Nihil sine Deo, expresie intalnita trinitar si deloc intamplator asa.

Nimic fara Dumnezeu e o modalitate de a percepe viata si educatia fetitei sale, a unui parinte ce traieste la batranete bucuria si onoarea de a creste o scumpete de pui de om cu par balai si o personalitate care educata si crescuta in spirit da roade si-l face pe tati al ei, pe domnul Vili Binder sa fie mereu mandru de sufletul bun al fetei sale, Irina.” -- Blogul ”Give a Little Bit More”, Ch3815h.wordpress.com

 

Citate din Carte


 

„Oricât de mult am iubi și oricât de mult ne-am dărui, oamenii ne pot abandona, ca și cum nu am însemnat nimic pentru ei.”

„Când eram mică, tata mi-a spus că sufletul meu este un castel. Că indiferent de luptele care se dau înafara lui, eu trebuie să păstrez interiorul frumos și curat. Să nu îl aglomerez cu lucruri inutile și să nu primesc pe oricine înăuntru.”

„Secretele costă și nu îmi place să rămân datoare.”

„Cred că fiecare om ar trebui să găsească un loc sub soare, unde să se refugieze, ori de câte ori are nevoie să se regăsească pe sine. Un loc departe de zgomote, de aglomerație și de energia negativă. Un loc departe de răutăți, de urât și de ispite. Un loc care să poatăfi aproape de Dumnezeu, căruia să-I lase grijile în seamă. Un loc în care să se simtă aproape de oamenii dragi care au plecat din lumea asta. Un loc unde să-și ceară iertare, să ierte, să plângă, să se roage și să viseze. Un loc unde să-și regăsească pacea sufleteasc, echilibrul, încrederea și forța. Un loc frumos, care să amintească de frumusețea și de valoarea vieții.”

"Unii oameni intră în viața noastră neinvitați, nedoriți - ca, mai apoi, să devină universul nostru."

„Probabil că Dumnezeu ne trimite în viață persoanele potrivite, în momentele potrivite, pentru a ne ajuta să depășim anumite etape, pentru a ne ajuta să evoluăm, pentru a ne ajuta să învățăm ceea ce trebuie, să ne regăsim, să ne iertăm, să iubim…”

"Lumea vede exact atât și numai ceea ce vreau eu să arăt."

„Necazurile – tocmai ele, care te pun la pământ și care te fac să crezi că nu vei reuși niciodată să te mai ridici – te fac să devii puternic. Nu știi niciodată câr de puternic ești, până când a fi puternic, este singura ta șansă să supraviețuiești.”

"De câte ori mă aflu aproape de tine, fac eforturi disperate să nu te îmbrățișez.”

„Uneori ai impresia că destinul acționează într-un mod pervers și sadic. Altfel nu-ți poți explica de ce te trimite în anumite momente cheie, acolo unde poți afla lucruri care să-ți încurce viața. Pentru că, dacă nu ar exista acele momente cheie, ar rămâne multe lucruri pe care poate nu le-ai afla niciodată.”

"Dar fluturi? Ai simțit vreodată fluturași în burtică, atunci când ai fost în preajma ei?"

 

 

A photo posted by Bestseller.md (@bestseller_md) on Jul 27, 2014 at 3:29am PDT

 

"Dumnezeu le-a dat oamenilor un număr fix de lacrimi și că acestea sunt de două feluri: de tristețe și de fericire. Și că n-ar trebui să-mi irosesc lacrimile aiurea, ci să le păstrez pentru momente fericite."

"Pentru că, oricât de matur și de puternic ar fi un om, el păstrează mereu copilul din el și are nevoie să se simtă al cuiva, să se simtă protejat, alintat, admirat și iubit."

"O femeie înșelată șe învinovățește, se condamnă și se gândește că poate nu e suficient de bună, dacă bărbatul de lângă ea o înșealâ."

"- Tu ce vezi când mă privești?
 - Fluturi, mi-a spus el privindu-mă pătrunzător."

"Aveam impresia că gravitația nu mai făcea față și că fluturii iubirii ne vor ridica pe amândoi, așa îmbrățișați, făcându-ne să plutim în eter."

"O parte din mine a rămas în brațele tale. O vreau înapoi."

 

Vezi pagina de Facebook a cărții -- https://www.facebook.com/FluturiIrinaBinder

 

Despre Autoare


 

Irina Binder este o tânără autoare din Brașov, România. Cunoscută datorită romanului de debut „Fluturi”, apărut în două volume la Editura For You la sfârșitul anului 2012, precum și pentru blogul Insomnii.

Romanul ”Fluturi” a devenit cea mai bine vândută carte pe Bestseller.md în 2013 și 2014. În România, romanul ”Fluturi” se află în topul vânzărilor pe Libris.ro și Elefant.ro. Cartea este în lista de bestseller-uri în rețeaua de librării Diverta. Potrivit autoarei, în perioada 2013-2014 romanul a avut peste 500,000 de cititori.

"Sunt doar un om care scrie. Nu știu ce calități definesc un scriitor, dar nu aș îndrăzni să spun despre mine că sunt scriitoare, chiar dacă am publicat o carte care a ajuns foarte îndrăgită și apreciată." -- Portalul PentruEa.md

 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 681
BRAND: For you
Apariția: 2013
ISBN: 978-606-639-025-5
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.7000

Pareri