Sa intelegem Adhd (LIVRARE: 15 ZILE)

Christopher Green, Kit Chee

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Descriere

Sa intelegem Adhd - Christopher Green


• „ADHD este o problema reala de sanatate, care afecteaza, intr-o masura mai mica sau mai mare, intre 2 si 5% dintre copii.“

• „ADHD se prezinta in doua moduri: printr-o purtare impulsiva, lipsita de automotivatie (denumita comportament hiperactiv-impulsiv) si prin probleme de atentie, ale memoriei de scurta durata si de invatare (deficit de atentie-probleme de invatare).“

„Este foarte dezordonat.“
„Cand era la gradinita nu puteai sa-l pierzi nicio clipa din ochi.“
„Tot ce-i spun ii intra pe o ureche si ii iese pe alta.“
„Se plange ca nu are prieteni si nimeni nu se joaca cu el.“
„Se misca tot timpul.“
„Uita de la mana pan’ la gura.“
„Invatatoarea se plange ca nu este atent in clasa.“
„Isi uita mereu cate ceva la scoala.“

Va sunt aceste afirmatii familiare? Regasiti portretul copilului dumneavoastra in ele?
Credem ca fiecare parinte a spus cel putin o data asa ceva despre copilul lui. Intrebarea este: in ce caz vorbim despre ADHD? Pentru ca diferenta dintre un temperament normal, dar dificil, si ADHD nu poate fi definita foarte clar, in termeni de alb sau negru.

„Mult timp ADHD a fost greu de identificat si afecta considerabil invatarea si comportamentul copiilor. Cartea aparuta la editura Aramis deschide calea spre colaborare intre parinti si cadre didactice in vederea rezolvarii manifestarilor ADHD, ca: neatentia, impulsivitatea si neimplinirea.

Intrucat copiii cu ADHD au dificultati asociate de citire, scriere, matematica sau de limbaj, ghidul prezinta sfaturi practice in acest sens, precum si cauzele care determina disfunctiile“ afirma conf. univ. dr Vasile Molan.

Titlul "Sa intelegem ADHD" va ofera raspunsuri la toate intrebarile dumneavoastra „Sa intelegem ADHD“, autori Dr Christopher Green si Dr Kit Chee – 15 ani de experienta si rezultate extraordinare in tratamentul ADHD.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 400
Apariția: 2009
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 15 x 23 cm