Ma vindec: ghid in ajutorul bolnavilor de cancer (LIVRARE: 15 ZILE)

Anne Ancelin Schützenberger

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Descriere

Ma vindec: ghid in ajutorul bolnavilor de cancer - Anne Ancelin Schützenberger


• De ce apare cancerul?

• Cum putem scapa de el atunci cand mobilizam in acest scop toate fortele medicale, dar si psihice si mentale?

• Prin ce se deosebesc persoanele care supravietuiesc de cele care mor, in conditiile in care au acelasi diagnostic si acelasi prognostic?

Lucrand indeaproape cu bolnavii al caror proces de vindecare a decurs foarte bine ori care s-au insanatosit in mod miraculos, Anne Ancelin Schutzenberger a elaborat o metoda de ingrijire complementara fata de abordarea medicala clasica.

Metoda ei este axata pe abordarea fiintei umane ca intreg, folosind in principal, pe langa ingrijirile medicale primite, intelegerea contextului si a mediului familial, gestionarea stresului, relaxarea, vizualizarea si analiza mecanismelor inconstiente ce au dus la imbolnavire sau care saboteaza procesul de vindecare.

Vindecarea de o boala grava necesita nu numai o supraveghere medicala, ci si existenta dorintei de a trai a pacientului si revigorarea puterii sale de insanatosire. Iar pacientul, asa cum ne demonstreaza cartea de fata, isi poate reactiva mecanismul de autoreparare al propriului organism.

O lectura indispensabila pentru toti cei care vor sa inteleaga pe deplin cauzele propriei boli si ce pot face ca sa traiasca – singuri sau alaturi de medic, psihoterapeut si familie .

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 304
Apariția: 2017
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm