Explorari functionale si ingrijiri speciale acordate bolnavului (LIVRARE: 15 ZILE)

Lucretia Titirca

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Descriere

    Aceasta lucrare nu vrea sa fie decat un ghid pentru studierea metodelor de investigatii si a tehnicilor de ingrijire speciale acordate pacientilor.
    Convingerea mea este ca acest "Breviar" este foarte folositor deoarece completeaza alte trei lucrari si anume: "Ghidul de Nursing", Tehnicile de evaluare si ingrijire acordate de asistentii medicali", "Urgente medico-chirurgicale", iar aceste patru lucruri cuprind in mare masura ceea ce teoretic si practic este necesar asistentilor medicali in activitatea zilnica de ingrijire a pacientilor. Ele acopera in buna parte programa de invatamant la obiectul nursing.
    Desi temele nu epuizeaza imensul volum de practici si actiuni care constituie procesul de ingrijire, ele cuprind interventii de baza necesare si utile pentru satisfacerea nevoilor fundamentale ale persoanei.
    Am considerat necesar ca la acesta editie a III-a sa anexez si un tabel cu "Valorile de referinta ale analizelor de laborator" care pot constitui de asemenea, un ghid pentru completarea cunostintelor asistentilor medicali. (Lucretia Titirca)

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 180
Apariția: 2008
Dimensiuni: 16 x 23 cm