Codul Corpului (LIVRARE 15 ZILE)

Bradley Nelson

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

Codul corpului. Deblocarea capacitatii corpului tau de a se vindeca singur

O perspectiva noua si eficienta asupra vindecarii naturale si intuitive a corpului.
 
Codul corpului este o metoda cu adevarat revolutionara de vindecare holistica. Dr. Bradley Nelson, un expert renumit la nivel international in medicina energetica, a predat decenii la rand aceasta metoda terapeutica de autovindecare, formand terapeuti certificati in intreaga lume, insa este pentru prima data cand sistemul lui terapeutic devine accesibil publicului larg, prin intermediul acestei carti.
 
Codul corpului se bazeaza pe premisa elementara ca organismul uman se poate vindeca singur, stiind exact de ce anume are nevoie pentru a-si recapata sanatatea si pentru a inflori. Codul corpului ii invata pe cititori sa se conecteze cu aceasta cunoastere interioara si sa descopere dezechilibre in sase domenii principale: Energii, Circuite si Sisteme, Toxicitate, Nutritie si Stil de Viata, Alinieri Gresite si Agenti Patogeni - principalele cauze ale problemelor noastre fizice, psihice si emotionale. Identificandu-si si eliminandu-si aceste dezechilibre, cititorii isi vor putea activa singuri puterea de autovindecare a organismului lor.
 
Cartea abunda in relatari la prima mana a unor cazuri de vindecare, sute de ilustratii color si pasii concreti pe care sa ii urmezi pentru a te vindeca. Codul corpului este o adevarata harta a vindecarii, avand la baza un studiu aprofundat al corpului uman, diverse practici terapeutice stravechi si puterea nelimitata a mintii subconstiente.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 448
Apariția: 2023
Coperta: Copertă moale