Cartea Viitorului

Cartea Viitorului
149,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

În timp ce mama ei se izolează de lume, Tamara, singură și plictisită, îşi doreşte să se întoarcă la Dublin. Într-o bună zi, o bibliotecă ambulantă se opreşte la poarta domeniului Kilsaney. Privirea Tamarei cade asupra unei cărţi legate în piele, cu lacăt şi încuietoare aurite. Ceea ce va descoperi în paginile ei îi va tăia răsuflarea şi îi va zgudui lumea din temelii.

„O poveste încântătoare, misterioasă, irezistibilă, despre puterea regeneratoare a iubirii." - Mărie Claire

Recenzie

”Cecelia Ahern a desenat in paginile cartii sale o poveste superba. Povestea unei familii cu secrete ascunse in negura timpului. Secrete cutremuratoare care, mai devreme sau mai tarziu, aveau sa iasa la lumina. Secretele nu pot ramane secrete, niciodata.

Va recomand sa cititi Cartea viitorului, este acea carte care mi-a spus in soapta cuvinte, mi-a spus ca ele, cartile, vin la noi cu un scop. Ele ne aleg si nu noi pe ele. Mi-am dorit la un moment dat sa cunosc viitorul fie si pentru o clipa, pentru a-mi gasi linistea… dar cartea aceasta mi-a aratat ca viitorul ni-l construim singuri cu fiecare secunda. Ca bucuria de maine depinde de zambetul de azi… sa zambim mai mult si sa ne bucuram de minunile acestea imense… cartile.” -- Blogul Andreei Ban, www.aliasgreen.aboutblank.ro

Video despre Carte

Despre Autoare

Cecelia Ahern s-a născut în 30 septembrie 1981, la Dublin, Irlanda. Este fiica fostului prim-ministru al Irlandei, Bertie Ahern, iar înainte de a deveni scriitoare a obținut licența în juranlism și comunicare media la Colegiul Griffith din Dublin. Și-a început cariera literară în anul 2002, odată cu apariția romanului P.S. Te iubesc, care a devenit rapid un bestseller, atât în Irlanda, cât și în restul lumii. În prezent este căsătorită și mamă a unei fetițe de trei ani, dedicându-și o mare parte din timp scrisului și donând periodic în scopuri caritabile sume obținute din dreptul de autor.

www.cecelia-ahern.com

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Book of Tomorrow
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 320
Editura: Allfa
Apariția: 2012
ISBN: 978-973-724-280-8
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2460

Pareri