Cartea Vieții

Cartea Vieții
261,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Continuarea bestsellerurilor Cartea Pierdută a Vrăjitoarelor și Școala Nopții.

În căutarea tainei pe care vrăjitoarele au ascuns-o timp de secole. Proaspăt întorşi din călătoria în timp ce i-a purtat până în Anglia anilor 1590, Diana Bishop şi Matthew Clairmont sunt așteptați de vechi prieteni, dar şi de noi ameninţări.

Vestea că Diana urmează să nască gemeni este primită cu entuziasm, dar şi cu îngrijorare. În timp ce Diana trebuie să-şi apere poziţia în mijlocul complicatului neam de Clairmont, păstrând totodată secretul asupra adevăratei naturi a puterilor ei, Matthew îşi vede propriile taine scoase la lumină atunci când Benjamin, fiul pe care îl credea pierdut, revine în viaţa lui cu gânduri negre şi o puternică dorinţă de răzbunare.

Singura cale de a-şi ocroti familia şi prietenii rămâne reîntregirea misteriosului manuscris Ashmole 782 şi descifrarea conţinutului său. Strângând în jurul lor vampiri, vrăjitoare, demoni şi chiar oameni, Diana și Matthew se lasă conduşi de scrierile străvechi, dar şi de ştiinţa modernă, într-o palpitantă aventură a cunoaşterii la capătul căreia vor afla cine sunt cu adevărat. 


„O poveste irezistibilă despre vrăjitorie, știință și o iubire imposibilă.“-- People


„Deborah Harkness ne conduce prin locuri pe unde n-am mai fost niciodată până acum... Încântător!“ -- USA Today

 

Despre Autor


 

Deborah Harkness este profesor de istorie la University of Southern California. A fost inclusă în programe prestigioase, precum Fulbright și Guggenheim, și a primit, de asemenea, o bursă de la National Humanities Center.

Cea mai recentă lucrare universitară a ei este o cercetare despre Londra elisabetană și revoluția științifică. 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 529
Editura: Litera
Apariția: Iunie 2015
ISBN: 978-606-741-763-0
Dimensiuni: 13,7 x 20,7 cm
Greutatea: 0.5000

Pareri