Cartea Prietenului Meu

Cartea Prietenului Meu

Preț de Listă: 59,00 MDL

Preț: 47,00 MDL

Economisești: 12,00 MDL (20%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Despre Cartea Prietenului Meu, în care autorul surprinde, cu prospeţime şi ghiduşie pline de farmec, luările de contact ale copilului cu realitatea înconjurătoare, Jules Lemaître, unul dintre criticii acelei epoci, scria cu căldură: „Această carte va plăcea mamelor, căci vorbeşte de copii. Va încânta femeile, fiindcă e delicată şi pură... Va seduce inimile duioase, pentru că e plină de duioşie...Şi toate acestea în câteva impresii din copilărie? Da, şi nu e nimic surprinzător pentru talentul pe care-l are scriitorul...”

Retrăind cele dintâi întâlniri cu fiinţele şi obiectele, cu cărţile şi străzile, scriitorul ne împărtăşeşte pe nesimţite procesul de educare trăit, întotdeauna bine-venita lecţie a vieţii pe care a primit-o de la tot şi de la toate...

Descrierea Colecției

Colecţia "Biblioteca pentru toţi copiii" cuprinde cărţile de neuitat ale copilăriei, capodopere ale literaturii române şi universale, fără de care este greu să-ţi imaginezi o bibliotecă personală a unui cititor avizat, indiferent de vârsta acestuia. Cărţile, destinate tuturor copiilor, dar... şi adulţilor care nu au avut încă şansa să le citească, sunt prefaţate de traducători, scriitori, istorici şi critici literari cunoscuţi.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 13-18 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 188
Editura: Prut Internațional
Apariția: 2011
ISBN: 9789975699389
Dimensiuni: 15 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri