Cartea Pierdută a Vrăjitoarelor

Mai multe poze

Cartea Pierdută a Vrăjitoarelor
133,00 MDL (26,73 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

În inima Bibliotecii Bodleiene din Oxford, profesorul universitar Diana Bishop descoperă în cursul cercetărilor ei un manuscris alchimic – Ashmole 782 – aflat sub o vrajă. Deși se trage dintr-un neam vechi și celebru de vrăjitoare, Diana a renunțat de mult la moștenirea familiei sale în favoarea cercetării universitare și a unei vieți obișnuite, așa că, după o analiză sumară, returnează manuscrisul.

Dar descoperirea ei pune în mișcare o întreagă lume fantastică, atrăgând pe urmele sale deopotrivă demoni, vrăjitoare și vampiri. Printre ei se află și Matthew Clairmont, un vampir genetician pasionat de teoriile lui Darwin, pe cât de periculos, pe atât de enigmatic. Relația care se înfiripă între cei doi amenință să spulbere pacea fragilă care domnește de secole în lumea lor.

O poveste romantică sofisticată și plină de suspans îi unește în încercarea de a descoperi secretele manuscrisului, între ale cărui pagini se află cheia unui trecut misterios și a unui viitor nesigur. 

„O irezistibilă poveste despre vrăjitorie, știință și tabuuri străvechi. Un roman care te prinde-n vraja lui. Vei aștepta cu nerăbdare continuarea. -- People
 

 

Despre Autor


 

Deborah Harkness este profesor de istorie la University of Southern California. A fost inclusă în programe prestigioase, precum Fulbright și Guggenheim, și a primit, de asemenea, o bursă de la National Humanities Center.

Cea mai recentă lucrare universitară a ei este o cercetare despre Londra elisabetană și revoluția științifică. 

Detaliile Produsului

Titlu Original: A Discovery of Witches
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 656
Editura: Litera
Apariția: August 2013
ISBN: 978-606-21-0049-0
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.6500

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: