Cartea Neagră a risipei banilor publici în Republica Moldova 2020

Cartea Neagră a risipei banilor publici în Republica Moldova 2020

Preț de Listă: 100,00 MDL

Preț: 0,00 MDL

Economisești: 100,00 MDL (100%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)
    • 23 persoane au cumpărat recent acest produs.

Descriere

CARTEA NEAGRĂ a risipei banilor publici” a ajuns la cea de-a doua ediție. După reacțiile pozitive din 2019, am decis să continuăm acest proiect implimentat în parteneriat cu Asociația Presei Independente (API).

Din păcate, continuăm să avem cazuri în care banii pe care îi câștigă cetățenii și companiile din Republica Moldova și îi plătesc sub formă de taxe, precum și banii care provin din fonduri europene, sunt tratați într-un mod necorespunzător. Uneori poate fi din neglijență, alteori din incompetență, deseori fiind vorba chiar de posibile cazuri de corupție.

Această carte este menită să ofere tuturor informații veridice despre modul în care sunt folosiți banii publici. Fiecare cetățean merită să fie respectat pentru că plătește taxe și impozite, iar reprezentanții instituțiilor publice sunt responsabili de utilizarea transparentă și eficientă a acestor resurse.

„CARTEA NEAGRĂ”, râmâne a fi o invitație către toți factorii interesați de a lucra împreună pentru un stat mai transparent și mai responsabil față de cetățenii săi și resursele acestora. — Sergiu Boghean, coordonator de proiecte la Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate, oficiul România și Republica Moldova.

Proiect realizat de Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate România și Moldova în colaborare cu Asociația Presei Independente.

Vino la Librăriile Bestseller din Chișinău, str. Pușkin 35 sau str. Drumul Viilor 36/1 și obține gratuit un exemplar!

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 87
Apariția: 2020
ISBN: 978-9975-87-741-1
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3100

Pareri