Cartea Minciunilor

Cartea Minciunilor
203,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Librăria Bestseller din Chișinău (Centru) str. Pușkin 35 068-799-933 Stoc limitat
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Carte nominalizata pe lista scurta a: Children's Book Council Awards (2005), APA Book Design Awards (2005), The 2005 Galley Club Awards dor Excellence in Production and Print

„O intriga la fel de complicata ca si labirintul unui vrajitor - m-a tinut tot timpul cu sufletul la gura.”,-- Hillari Bell, autoarea cartii The Goblin Wood

Incerca sa-si ridice degetele de pe Carte, dar Cartea le tinu acolo, tragandu-l in interiorul ei. O carte plina de minciuni. Indiferent ce-i promitea, nu putea sa se lase pierdut printre paginile Cartii. Trebuia sa se elibereze, si daca trupul lui parea sa-si fi pierdut orice vointa, trebuia sa gaseasca o alta cale, inainte ca magia lordului Alwyn sa puna cu totul stapanire pe el.

CUM POTI DISTINGE ADEVARUL DE MINCIUNA?

In caminul pentru orfani si copii gasiti al doamnei Timmins, un baietel se trezeste in zori fara nume si fara amintiri. Dar din umbrele orfelinatului se iveste o fetita ciudata care ii spune ca toate raspunsurile de care are nevoie se afla in Cartea Minciunilor, creatia unui misterios vrajitor si care-i da un prim indiciu: „Numele tau este Marcel”.

Stiind doar acest lucru despre el si avand alaturi trei prieteni, baiatul porneste in cautarea adevaratei sale identitati - unul dintre adevarurile ascunse in Cartea Minciunilor.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 416
Editura: Corint
Apariția: Ianuarie 2008
ISBN: 973-128-216-9
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4800

Pareri