Cartea Întrebărilor

Cartea Întrebărilor
76,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Bestseller Internațional

Cartea Întrebărilor a fost publicată în 19 țări și vândută în peste 4 milioane de exemplare. Cartea a fost Bestseller New York Times pe parcursul mai multor săptămâni.

Descrierea Cărții

Aceasta nu este o carte cu teste de cultură generală, aşa că nu vă aşteptaţi să aflaţi cum se numea calul lui Zorro. Aici găsiţi alt gen de întrebări - întrebări despre dumneavoastră. Despre valorile, credinţele şi viaţa dumneavoastră.

- Care este amintirea pe care o prețuiți cel mai mult?

- Ați prefera să aveți o carieră de succes și o viață personală acceptabilă, dar monotonă, sau să aveți o viață personală foarte fericită și o viață profesională acceptabilă, dar neinteresantă?

Dragostea, banii, sexul, integritatea morală, generozitatea, mândria şi perspectiva morţii îşi găsesc toate locul aici. Este un mod plăcut de a afla mai multe despre dumneavoastră şi despre ceilalţi şi de a vă confrunta cu dilemele etice într-o formă mai degrabă concretă decât abstractă.

Pentru a răspunde la aceste întrebări, va trebui să vă examinaţi şi să vă interpretaţi trecutul, să vă puneţi în situaţii ipotetice, să vă confruntaţi cu probleme dificile şi să faceţi alegeri dureroase. Aceste întrebări pot fi o cale spre împlinirea individuală, un instrument util în aprofundarea relaţiilor cu ceilalţi, un mod rapid de a ajunge să cunoaşteţi o persoană străină sau, pur şi simplu, o lectură agreabilă.

Despre Autor

Gregory Stock este biofizician, antreprenor și autor, cunoscut pentru bestsellerul The Book of Questions (Cartea Întrebărilor, Editura Litera, 2011). Printre interesele sale se numără evoluția științei, etica , politica, tehnologiile informaționale etc. Locuiește în Los Angeles, SUA.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Book of Questions
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 208
Editura: Litera
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-600-604-0
Dimensiuni: 10 x 15,2 cm
Greutatea: 0.1080

Pareri