Cartea Dragostei

Cartea Dragostei
151,00 MDL (33,85 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

O aventură fascinant de hazlie, întreţesută cu firul savuros al poveştilor de amor, Cartea dragostei ne poartă de la Sydney la Roma, într-un vârtej fabulous de rochii splendide şi întâmplări pline de îndrăzneală. O cursă nebună contra cronometru.

Când Lily, o făptură adorabilă, pasionată de rochii vintage, şi Robbie, iubitul ei de foarte multă vreme, descoperă într-o zi în anticariatul lor o carte rară cu reproduceri erotice din Antichitate, n-au nici cea mai mică idee despre ce-i aşteaptă. Robbie vrea s-o vândă cui oferă mai mult, în timp ce Lily e ferm hotărâtă s-o înapoieze proprietarului de drept.

 Însă atunci când în magazin intră William, un rus îndârjit care începe să pună întrebări despre obiecte de artă furate, lucrurile iau o întorsătură neplăcută. Robbie dispare şi o lasă pe Lily să răspundă la întrebările din ce în ce mai dificile.

Decişi să afle dacă Robbie mai este în viaţă , Lily şi William formează o alianţă zbuciumată şi pleacă în Italia. În acest joc fatal al încrederii, secretele sunt negociate, iar Lily trebuie să decidă care dintre cei doi bărbaţi îi merită devotamentul – şi inima.

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Book of Love
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 304
Editura: Nemira
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-579-199-2
Dimensiuni: 10,7 x 17,8 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri