Cartea despre Vânzări. Curs Intensiv cum să Stăpânești Arta de a Vinde

Cartea despre Vânzări. Curs Intensiv cum să Stăpânești Arta de a Vinde
385,00 MDL (96,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Tom Hopkins supranumit "Generatorul campionilor in Vanzari" a schimbat viata a peste 4000000 de oameni de pe cinci continente cu acest curs de vanzari.

Motivul principal pentru care iti recomand insusirea tuturor acestor concepte este preocuparea sincera pentru succesul tau. Stiu din experienta personala cat de sigur si frustat te poti simti cand rezultatele tale in vanzari nu sunt cele pe care ti le doresti. Si eu am avut tot atatea insuccese, ca oricine altcineva, inainte de a fi capabil sa inteleg ca este necesar sa ma instruiesc pentru a avea success. Am jurat ca daca voi avea success voi impartasi metodele mele si altora si o voi face intr-o maniera profesionista si la un pret pe care sa si-l poata permite oricine.

Daca simti ca vreau sa-ti vand ceva sa stii ca asa este. Ca si tine lucrez in domeniul vanzarilor. Stii si tu atunci cand esti sigur ca un lucru este valoros ai obligatia de a-l oferi clientilor tai.

Vei face o mica investitie in acest material de instruire si asta inseamna o vanzare pentru mine, dar pentru tine aceste informatii pot conduce la mii de vanzari si la sume importante pentru tine si familia ta. Este viata ta si decizia iti apartine. Sper sa iei decizia corecta si sa imi permiti sa joc un rol important in construirea succesului tau.

Tom Hopkins, in acest curs intensiv de vanzari iti dezvaluie toate tehnicile de care ai nevoie pentru a-ti creste semnificativ veniturile. El iti garanteaza o medie de crestere a venitului cu 60% daca ii urmezi sfaturile. Te invata inclusiv cum sa adaptezi strategiile sale de vanzari la produsele si serviciile tale, la domeniul tau de activitate, pentru ca rezultatele tale sa fie remarcabile.
   

Vei invata despre:
     • Cum sa creezi un climat favorabil vanzarii
     • Cum sa preiei conducerea cu ajutorul intrebarilor specifice si complementare
     • Prospectarea strategica fara si cu ajutorul referintelor
     • Cum sa ajungi o persoana infloritoare si desavarsita cu ajutorul telefonului
     • Subtilitatile primei intalniri
     • Sisteme de tratarea a obiectiilor si raspunsuri inteligente la refuz
     • Cum sa testezi mai multe variante de incheiere a vanzarii si cum sa stapanesti cele mai puternice 16 dintre ele
     • Cum sa-ti planifici impactul maxim pentru o vanzare
     • Cum sa "vinzi" celor mai importanti oameni din viata ta
   

Si, foarte important:
     • Cum sa te adaptezi pietei
     • Cum sa asimilezi si sa-ti insusesti conceptele din aceasta carte ca si cum ar fi ale tale 

 

Despre Autor


 

Tom Hopkins este o legenda a vanzarilor. Considerat numarul unu in instruirea in domeniul vanzarilor, are o experienta de peste 30 de ani, a scris 8 carti care s-au vandut in peste 1,3 milioane de exemplare fiecare, au fost traduse in 10 limbi.

Cartile lui sunt folosite ca manuale in cursurile de marketing, se folosesc sisteme de instruire video la diferite mari companii, a instruit direct peste 3 milioane de vanzatori pe 5 continente. 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 560
Editura: Business Tech
Apariția: Mai 2014
ISBN: 978973849584-9
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.5000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: