Carte pentru Joc și Joacă. Vol. 2. Clasa I

Carte pentru Joc și Joacă. Vol. 2. Clasa I
120,00 MDL (30,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Carte pentru Joc și Joacă cu activitati specifice anului pregatitor pentru scoala se adreseaza parintilor, bunicilor si educatorilor, dar mai ales copiilor. Primii ani de viata influenteaza major dezvoltarea copilului.

A-l invata sa se joace este la fel de important ca si mersul, vorbitul sau cititul. Jocul creativ permite dezvoltarea imaginatiei, intareste relatia dintre copil si parinte, oferind copiilor experiente interactive, care le determina succesul.

Calcule, jocuri logice de grupare, de identificare dupa criterii date, activitati ce par a fi plictisitoare sunt prezentate aici prin culoare si desen, devenind atractive si amuzante.

Activitatile sunt ordonate de la simplu la complex, dar cu o traiectorie usor de parcurs, in ritmul propriu al fiecarui copil. Acasa sau la scoala, in excursii sau in tabere, cartea aceasta este o buna calauza pentru petrecerea instructiva si placuta a orelor de curs sau a timpului liber. Lucrarea este stucturata corespunzator continuturilor programei scolare specifice anului pregatitor pentru scoala.

Lucrarea este stucturata corespunzator continuturilor programei scolare specifice clasei I.

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 6-8 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 104
Editura: All
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-684-723-3
Dimensiuni: 21 x 28,3
Greutatea: 0.3000

Pareri