Carte de Bucate pentru Bebeluși și Copii Mici. Feluri de Mâncare Proaspete, făcute în Casă, pentru un Început Sănătos în Viață

Mai multe poze

Carte de Bucate pentru Bebeluși și Copii Mici. Feluri de Mâncare Proaspete, făcute în Casă, pentru un Început Sănătos în Viață
290,00 MDL (72,85 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Ajută-ți copilul să deprindă obiceiuri alimentare sănătoase pregătindu-i mese proaspete și hrănitoare.

Cele 90 de rețete ușor de pregătit și informațiile nutriționale valoroase care le însoțesc te vor ajuta să prepari feluri de mâncare variate și hrănitoare, chiar dacă ești un părinte foarte ocupat. 

Cartea de bucate pentru bebeluși și copii mici te va îndruma în fiecare dintre etapele primei copilării, de la 6 luni la 3 ani, începând cu introducerea hranei solide și până la idei pentru meniuri amuzante, gustări și deserturi destinate copiilor mici.


Charity Ferreira, absolventa a California Culinary Academy si fost chef patiser, este jurnalist culinar, creator de retete si editor senior la Yoga Journal. Este autor si coautor al multor carti de gastronomie, iar articolele ei au aparut in publicatii precum Cooking Light, Gourmet, Bon Appetit, Sunset si San Francisco Magazine.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 176
Editura: Litera
Apariția: Septembrie 2014
ISBN: 978-606-686-949-2
Dimensiuni: 21 x 23,5 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri