Carne Roşie. Secretele Bucătăriei. Vol. 2

Carne Roşie. Secretele Bucătăriei. Vol. 2
52,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Mult îndrăgită de gurmanzi, carnea roşie, aliment de bază încă din Antichitate, se găteşte în fel şi chip, de la carpaccio şi biftec tartar la fripturi în sânge sau îndelung înăbuşite.

Peste 50 de reţete italieneşti, internaţionale şi de autor, însoţite de fotografii de excepţie, vă prezintă felurite modalităţi de preparare a cărnii roşii. Recomandări ale unor mari bucătari şi secţiunea „Sfaturi utile“ vă îmbie cu feluri apetisante şi pline de savoare. În plus, sunt menţionate vinuri străine şi româneşti potrivite fiecărei reţete.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 144
Editura: Litera
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-675-962-8
Dimensiuni: 14,2 x 21 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri