Carne Roşie. Secretele Bucătăriei. Vol. 2

Mai multe poze

Carne Roşie. Secretele Bucătăriei. Vol. 2
52,00 MDL (10,88 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

Mult îndrăgită de gurmanzi, carnea roşie, aliment de bază încă din Antichitate, se găteşte în fel şi chip, de la carpaccio şi biftec tartar la fripturi în sânge sau îndelung înăbuşite.

Peste 50 de reţete italieneşti, internaţionale şi de autor, însoţite de fotografii de excepţie, vă prezintă felurite modalităţi de preparare a cărnii roşii. Recomandări ale unor mari bucătari şi secţiunea „Sfaturi utile“ vă îmbie cu feluri apetisante şi pline de savoare. În plus, sunt menţionate vinuri străine şi româneşti potrivite fiecărei reţete.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 144
Editura: Litera
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-675-962-8
Dimensiuni: 14,2 x 21 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri