Carne Albă. Secretele Bucătăriei. Vol. 1

Mai multe poze

Carne Albă. Secretele Bucătăriei. Vol. 1
52,00 MDL (10,88 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

Fragede şi delicate, cărnurile albe sunt tot mai apreciate în meniul cotidian: mielul, iedul, păsările, porcul şi viţelul se pot prepara în fel şi chip. Peste 50 de reţete italieneşti și internaţionale, însoţite de fotografii, vă prezintă variate modalităţi de preparare a cărnii albe.

Recomandări ale unor mari bucătari şi secţiunea „Sfaturi utile“ – pentru alegerea, tăierea şi tehnicile de bază în gătitul cărnii – vă îndrumă în prepararea unor feluri apetisante şi pline de savoare. În plus, sunt menţionate vinuri străine sau româneşti potrivite fiecărei reţete.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Carne albă - Secretele bucătăriei, vol. 1
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 144
Editura: Litera
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-675-961-1
Dimensiuni: 14,2 x 21 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri