Descriere
Descrierea Cărții
Fragede şi delicate, cărnurile albe sunt tot mai apreciate în meniul cotidian: mielul, iedul, păsările, porcul şi viţelul se pot prepara în fel şi chip. Peste 50 de reţete italieneşti și internaţionale, însoţite de fotografii, vă prezintă variate modalităţi de preparare a cărnii albe.
Recomandări ale unor mari bucătari şi secţiunea „Sfaturi utile“ – pentru alegerea, tăierea şi tehnicile de bază în gătitul cărnii – vă îndrumă în prepararea unor feluri apetisante şi pline de savoare. În plus, sunt menţionate vinuri străine sau româneşti potrivite fiecărei reţete.
Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:
Detaliile Produsului
Titlu Original: | Carne albă - Secretele bucătăriei, vol. 1 |
---|---|
Limba: | Română |
Coperta: | Copertă moale |
Pagini: | 144 |
Editura: | Litera |
Apariția: | 2010 |
ISBN: | 978-973-675-961-1 |
Dimensiuni: | 14,2 x 21 cm |
Greutatea: | 0.2000 |