Carduri. Cele patru Legăminte. Un set de 48 de Carduri

Carduri. Cele patru Legăminte. Un set de 48 de Carduri
159,00 MDL (39,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Bazat pe bestsellerul lui Don Miguel RuizCele patru legaminte, acest pachet cu 48 de carduri ale intelepciunii toltece descrie un cod simplu, dar extrem de eficient de comportament pentru atingerea libertatii personale si a fericirii reale.

In pachet exista cate 12 carti pentru fiecare din cele patru legaminte:

1) Fii impecabil in tot ceea ce spui;

 2) Nu lua nimic la modul personal;

 3) Nu face presupuneri inutile;

4) Fa intotdeauna tot ce iti sta in puteri.

Aceste carti te vor ajuta sa iti transformi viata si sa iti recuperezi luciditatea si intelepciunea sinelui tau autentic.

 

Despre Autor


 

Don Miguel Ruiz s-a născut într-o familie de vindecători şia fost crescut într-o regiune rurală din Mexic de către omamă curandera (vindecatoare) şi de către un bunicnagual (şaman).Pe când era copil, familia sa a crezut că Miguel va continua mostenirea veche de secole, ducând mai departe traditia esoterică a vindecării si a cunoasterii toltece. Furat însă de viata moderna, Miguel a urmat universitatea de medicină si a devenit chirurg. O experientă de moarte clinică i-a schimbat însă viata.

Într-o noapte de la începutul anilor `70 el a adormit la volan si s-a trezit exact când masina sa intra într-un zid. Desi s-a grabit să-si scoată cei doi prieteni din masină, Miguel îsiaminteste că nu se afla în corpul fizic când a făcut acestlucru. Uluit de experientă, el a început o serie de practici intense de cunoastere de sine. S-a devotat în întregime practicii întelepciunii străvechi, a studiat alături de mama sa si si-a completat ucenicia alături de un puternic saman din desertul mexican.

Bunicul său, care între timp murise, a continuat să-l învete în visele sale. În traditia toltecă, nagualul este cel care îl ghideaza pe ucenic către eliberare. Don Miguel Ruiz este un nagual din linia Cavalerilor Vulturului, dedicându-si astăzi întreaga viată pentru a răspândi mai departe cunoasterea referitoare la străvechea traditie toltecă.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 48
Editura: Adevăr Divin
Apariția: Octombrie 2013
ISBN: 978-606-8420-29-5
Dimensiuni: 10 x 10 cm
Greutatea: 0.3040

Pareri