101 Cărți de Citit Într-o Viață, Vol. 85. Cele Trezeci și Nouă de Trepte. Mantia Verde

101 Cărți de Citit Într-o Viață, Vol. 85. Cele Trezeci și Nouă de Trepte. Mantia Verde

Preț de Listă: 50,00 MDL

Preț: 39,00 MDL

Economisești: 11,00 MDL (22%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

„Cele treizeci si noua de trepte“ este exact genul clasic de roman de suspans, cu un personaj obisnuit ce are de trecut prin tot felul de intamplari mai putin obisnuite.

Richard Hannay este implicat fara sa vrea intr-un complot ce pune in pericol siguranta nationala (actiunea se desfasoara cu putin timp inaintea declansarii Primului Razboi Mondial).

Dupa ce descopera un cadavru in apartamentul sau, Hannay se vede nevoit sa fuga si de politie, si de o organizatie criminala al carei scop este declansarea unui razboi paneuropean, iar in acelasi timp sa caute o modalitate de dezlegare a acestei probleme in care a fost implicat.

Succesul „Celor Treizeci si Noua de Trepte“ l-a facut pe Buchan sa scrie inca patru romane cu Richard Hannay ca protagonist, cel de-al doilea fiind „Mantia Verde“. Romanul a inspirat de-a lungul timpului multi regizori si actori, dar cea mai cunoscuta ecranizare ramane cea a lui Hitchcock din 1935.

Descrierea Colecției

După colecţia de succes "100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă", Editura Adevărul continuă publicarea de titluri consacrate din literatura universală prin iniţierea seriei 101 cărţi de citit într-o viaţă.

Volumele păstrează grafica seriei anterioare şi includ ilustraţii, singura diferenţă fiind culoarea roşie a copertelor, care vor lua locul copertelor verzi.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 448
Editura: Adevărul
Apariția: 2012
ISBN: 978-606-644-045-4
Dimensiuni: 13 x 21 cm
Greutatea: 0.5500

Pareri