Capra cu trei iezi și alte povești în versuri

Capra cu trei iezi și alte povești în versuri
132,00 MDL

Disponibilitate: În Stoc

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Doar 2 exemplare disponibile

    • 30 persoane au cumpărat recent acest produs.

Acceptăm plata cu LiberCard de la MAIB - plăți în 5 rate cu 0% dobândă!

sau

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă UNIC et 1 Bestseller Chișinău bd. Ștefan cel Mare 8 060-977-597 Stoc limitat
Vezi pe hartă JUMBO et 1 Bestseller Chișinău bd. Decebal 23/1 022-993-992 Stoc limitat
Vezi pe hartă CENTRU Bestseller Chișinău str. Pușkin 35 068-799-033 Stoc limitat
Vezi pe hartă TELECENTRU Bestseller Chișinău str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Reinterpretarea în versuri, realizată de Lidia Batali, este ilustrată cu imagini vesele, semnate de Adrian Barbu, completată cu un minidicționar explicativ al regionalismelor și arhaismelor, foarte util micilor cititori. Vă propunem mai mult decât o lectură și deschidem poarta magică prin care orice puști al zilelor noastre va călători în timp, în Țara Copilăriei Adevărate, unde însuși Creangă, povestitorul, îi va întâmpina așa cum numai el știe să o facă. Păstrând firul epic și minunatul grai moldovenesc al operei lui Ion Creangă, dar pășind pe tărâmul basmelor rusești ori germane, poeta Lidia Batali ne invită, cu acest prim volum, să descoperim într-un mod inedit universul fascinant al poveștilor, prin versuri pline de grație și umor.

Ana Blandiana: „La prima vedere ideea de a pune în rime și iambi povești celebre prin formularea lor în proză poate părea neobișnuită. Și chiar este, dar este într-un fel care o face utilă copiilor mici, care în felul acesta, ajutați de sonoritatea versurilor, își însușesc ei înșiși, o dată cu ilustrațiile, întâmplările și personajele povestite și pot să le învețe pe de rost. Nu mă îndoiesc că această transpunere în versuri zglobii a unor povești celebre va rămâne în memoria copiilor care o descoperă azi un reper al copilăriei lor.”

Adrian Cioroianu: „Nu trebuie să fii copil ca să-ți placă această carte, trebuie să ai ceva din acele plăceri atât de intense ale tinereții, ale copilăriei, ca să îți dai seama de valoarea unei astfel de cărți, de farmecul ei. E genul de carte pe care, dacă o citești cândva, în anii dintâi, cu siguranță îți vei aduce aminte de ea întotdeauna.”

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 54
Editura: Adenium
Apariția: 2014
ISBN: 978-973-809-785-8

Pareri