Căpitan la Cincisprezece Ani (Biblioteca pentru toți copiii)

Căpitan la Cincisprezece Ani (Biblioteca pentru toți copiii)
50,00 MDL (12,41 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Romanul Căpitan la Cincisprezece Ani este, fără îndoială, una dintre capodoperele genului în literatura universală. În text se îmbină armonios toate calităţile prozei de aventuri tradiţionale şi toate trucurile narative inventate de Jules Verne însuşi. Cititorii de toate vârstele, dar mai ales cei tineri, vor găsi în roman câteva modele umane demne de urmat: exemplarul Dick Sand, căpitanul, şi inimoşii săi tovarăşi Bat şi Austin, doamna Weldon şi micuţul, dar curajosul său fiu Jack etc.

Căpitan la Cincisprezece Ani este o carte pe care o citești cu plăcere, o carte care te îndeamnă la relectură de fiecare dată când ţi se pare că Binele este neputincios în faţa Răului sau pur şi simplu atunci când ţi se face dor de singura vârstă eroică pe care ai trăit-o vreodată: copilăria.

Descrierea Colecției

Colecţia "Biblioteca pentru toţi copiii" cuprinde cărţile de neuitat ale copilăriei, capodopere ale literaturii române şi universale, fără de care este greu să-ţi imaginezi o bibliotecă personală a unui cititor avizat, indiferent de vârsta acestuia. Cărţile, destinate tuturor copiilor, dar... şi adulţilor care nu au avut încă şansa să le citească, sunt prefaţate de traducători, scriitori, istorici şi critici literari cunoscuţi.

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 13-18 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 396
Editura: Prut Internațional
Apariția: 2011
ISBN: 978-9975-69-851-1
Dimensiuni: 15 x 20 cm
Greutatea: 0.6000

Pareri