Capcanele Iubirii

Mai multe poze

Capcanele Iubirii
94,00 MDL (23,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Imogen Waterstone s-a mândrit întotdeauna cu faptul că este o femeie pe deplin independentă. Acum însă are nevoie de ajutorul unui bărbat hotărât și cu nervi de oțel, de aceea îl invită pe Matthias Marshall, conte de Colchester, la casa ei din Upper Strickland. Cine ar fi mai potrivit ca legendarul explorator să îi dea o mână de ajutor pentru a întinde capcana perfectă?

Planul e să anunțe că, odată cu faimoasa colecție de antichități a unchiului ei, a moștenit și o hartă către o comoară, fiind convinsă că inamicul ei va risca ruina financiară ca să urmărească artefactul mitic.

Ca să fie sigură că va mușca momeala, îl pune pe Colchester să pretindă că vrea să o seducă pentru a obține și el harta. În această schemă ea nu a luat însă în calcul atracția care se va naște între ea și conte și nici faptul că amenințarea care va apărea din labirintul Londrei le poate pune amândurora viețile în pericol. 

 

Jayne Ann Krentz, născută pe 28 martie 1948, în Cobb, California, Statele Unite ale Americii, este o autoare de bestselleruri New York Times sub diferite pseudonime.

Folosește pseudonimul Amanda Quick pentru romanele istorice de dragoste.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 336
Editura: Litera
Apariția: Septembrie 2013
ISBN: 978-606-686-335-3
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri