Cântecul Maorilor

Cântecul Maorilor
230,00 MDL (57,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

O saga de familie plină de culoare în minunatele ţinuturi din Noua Zeelandă. Noua Zeelandă, 1893: William Martyn este un bărbat mult mai cultivat şi mai elegant decât oamenii care ajung în mod obişnuit în căutare de aur la Queenstown. Nici nu e de mirare, căci Will este fiul unor nobili irlandezi.

Temperamentala Elaine se îndrăgosteşte de el, iar el pare să-i împărtăşească sentimentele. Însă deodată soseşte în vizită Kura-Maro-Tini, verişoara lui Elaine, care e pe jumătate maori şi a cărei frumuseţe şi libertinism îl cuceresc definitiv pe William. 

 

Despre Autor


 

Sarah Lark (nume real: Kristian Gaulle) - scriitoáre germana. La universitate a studiat psihologia și a primit doctoratul la tema "Сны наяву". Scriitoáre a studiat pedagogia, a lucrat ca jurnalist și texte publicitare sostavitelnitsey specializate. În plus Sarah Lark a lucrat ani de zile ghid și sa angajat în creșterea cailor. Acum, ea este proprietarul unui grajd mic in Spania.

Autorea a publicat sub pseudonimele: Ricarda Jordan, Sarah Ciocârlia și Elizabeth Rothenberg. Sub numele de Ricarda Jordan, autorea scrie romane despre lumea colorată a Evului Mediu.

Sarah Lark,este un autor de succes a mai multor romane istorice. La începutul de calea scriitorea a scriso serie de romane, dintre care protagoniști au fost adoratii caii ai Sarei la care a studiat caracterul și obiceiurile  lor. Aceaste carti erau scrise pentru cititorii  adulți și copii, dintre care una dintre ele a fost nominalizata cu premiul german Deutsche Jugendbuchpreis, care se acordă anual autorului cărții celor mai bune pentru copii.

Cu romanele sale pline de culoare Sarah Lark aduce cititorilor pe marginea lumii, spunându-le despre aventurile incredibile ale oamenilor obișnuiți.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Das Lied der Maori
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 624
Editura: Rao
Apariția: Aprilie 2014
ISBN: 978-606-609-413-9
Dimensiuni: 13 x 21 cm
Greutatea: 0.7000

Pareri