Cântecul de Sirenă

Mai multe poze

Cântecul de Sirenă
103,00 MDL (20,70 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cântecul de sirenă al unei legende vechi de secole ademenește cu promisiunea unei comori incredibile...

De mai bine de trei sute de ani, Bluff House se înalţă deasupra plajei Whiskey Beach, străjuindu-i ţărmul – şi secretele. Dar pentru Eli Landon e acasă... 

Avocat în Boston, Eli a îndurat un an intens de atenţie publică şi anchete poliţieneşti după ce a fost acuzat – dar niciodată dovedit ca vinovat – de uciderea celei care urma să îi devină în scurt timp fosta soţie.

Epuizat, se refugiază în cele din urmă la Bluff House, sperând să dea uitării coșmarul și să-și urmeze adevărata pasiune – aceea de a deveni scriitor. Iar întâlnirea cu Abra Walsh, o femeie surprinzătoare și cu numeroase talente, îl face să spere că viața îi mai poate oferi și o a doua șansă la dragoste și la fericire.

Dar când viețile lor încep să se împletească, se trezesc captivi într-o pânză de mistere și legende ce se întinde peste secole – iar în mrejele ei s-a prins şi un om hotărât să răzbune o nedreptate din trecut și să-l distrugă pe Eli Landon o dată pentru totdeauna...
 

 

Despre Autor


 

Nora Roberts a scris peste 200 de romane de dragoste, și majoritatea au intrat în topurile de vânzări realizate de The New York Times.

Cărțile ei au fost publicate în 35 de țări, în peste 400 de milioane de exemplare.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 512
Editura: Lira
Apariția: Februarie 2014
ISBN: 978-606-686-595-1
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri