Cântarea Asasinului

Cântarea Asasinului
144,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

După sângeroasele conflicte între hinduiști și musulmani care au cuprins vestul Indiei în anul 2002, Karsan Dargawalla, fiul unui lider spiritual, păzitorul altarului unui sufist medieval, începe să spună povestea familiei sale și a altarului acum distrus. În anii 1960, tânărul Karsan, deși menit să devină, la rândul său, lider spiritual, nu-și dorește decât să fie un om „obișnuit”, să meargă la şcoală, să joace cricket, să curteze fete de vârsta sa, să călătorească.

Când este admis la Harvard, inevitabilul conflict între chemarea lumii celei mari și dorința tatălui de respectare a tradiției nu mai poate fi oprit. Karsan își alege drumul său și se rupe de familie. După treizeci de ani însă, moștenirea sa îl bântuie în moduri cu totul neașteptate.

O poveste de o mare încărcătură istorică și emoțională, a unui om prins între vechi și modern, între moștenire și descoperire, între datorie filială și dorințe personale de nestăpânit, Cântarea Asasinului este balada unei vieți schimbate irevocabil.

„Bildungsroman insolit, relatând formarea unui om cu puteri de zeu, roman istoric ce evocă o Indie necunoscută, carte a ciocnirii civilizaţiilor prin dramele trăite dureros de membrii familiei saheb-ului, fiecare tentat în felul său de viaţa contemporană..., Cântecul asasinului relevă un scriitor înzestrat cu farmecul evocării şi harul de povestitor, cu subtilitatea observaţiei şi fineţea ironiei.“ --  Elisabeta Lăsconi

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 432
Editura: Litera
Apariția: 2012
ISBN: 978-606-600-859-4
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri