Când Inima Dictează

Când Inima Dictează
97,00 MDL (22,71 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Alana Farmer este o orfană crescută în civilizata Londră de către unchiul și totodată tutorele ei excentric și înstărit, Matthew Farmer, pe care ea îl numește Tătic. Alana se bucură de același privilegii ca orice fată de viță nobilă, la care se adaugă și educația potrivită unei regine. În ziua când împlinește 18 ani, în vreme ce se pregătea pentru intrarea în societate, Alana află șocantul secret al originii sale.

Poate fi oare adevărat?

E într-adevăr prințesa pierdută a Lubiniei? Unchiul ei îi dezvăluie faptul că, deși a ajutat mulți orfani și a făcut mult bine la viața lui, nu este totuși bărbatul pe care-l crede ea, ci un fost asasin plătit care fusese tocmit cu mulți ani în urmă să o ucidă pe succesoarea la tronul Lubiniei, adică pe ea. El îi spune că este nevoită să se întoarcă în țara natală pentru a încerca evitarea unui război civil.

Așa că Alana renunță la viața ei de până atunci pentru a se aventura într-o lume despre care știe foarte puține lucruri, într-o țară pe care o consideră primitivă, populată de barbari.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 304
Editura: Lira
Apariția: Mai 2013
ISBN: 978-606-686-029-1
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri