Când Dragostea Aşteaptă

Mai multe poze

Când Dragostea Aşteaptă
97,00 MDL (24,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Un conflict care nu pare să aibă rezolvare, o alianță încheiată din interes, o dragoste neașteptată și mistuitoare.

Cândva Lady Leonie l-a blestemat pe Lupul Negru, chipeșul Rolfe d’Ambert, mercenarul devenit lord de Kempston, pentru cruzimea și faptele sale sângeroase, în fața țăranilor de pe moșia ei. La scurt timp, pe pământurile lordului, devenit noul vecin al domeniului lui Leonie, încep să se comită tot felul de nelegiuri, de care sunt bănuiți oamenii loiali frumoasei stăpâne de la Pershick. Și totuși, Lupul Negru nu are inima să îi ucidă pe cei vinovați, așa că, pentru a obține pacea în ținut, îi cere mâna lui Lady Leonie, fără măcar să știe cum arată.

Tânără, inocentă și de o frumusețe nemaiîntâlnită, Leonie ar fi un premiu care să încununeze viața oricărui bărbat. Şi, cu toate acestea, Rolfe vrea s-o ia de soție din motive care nu au legătură cu inima. Obligată de rege să accepte căsătoria, Lady Leonie nu poate decât să accepte propunerea acestui bărbat care, se teme ea, nu caută decât răzbunare. Însă un sărut senzual schimbă cu totul lucrurile și aprinde în lord dorința pătimașă de a o avea cu orice preț, și nevoia irezistibilă de a uni inimile lor neîmblânzite într-o iubire fără seamăn.

Johanna Lindsey este una dintre cele mai populare scriitoare de romane romantice, cu peste 60 de milioane de exemplare vândute. Cărțile ei au fost traduse în mai mult de 12 limbi și figurează întotdeauna pe lista de bestselleruri din New York Times.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 270
Editura: Litera
Apariția: Octombrie 2013
ISBN: 978-606-686-466-4
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri