Când Copilul Plânge. Cum să-l Liniștim Dscoperind Cauzele Plânsului Său

Când Copilul Plânge. Cum să-l Liniștim Dscoperind Cauzele Plânsului Său
91,00 MDL (20,40 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cum sa-l linistim descoperind cauzele plansului sau cum face un nou-nascut ca sa spuna ca ii este foame? Plange. Cum poate anunta ca este momentul sa i se schimbe scutecele? Plange. Cum se poate revolta cand tatal sau il saruta cu prea mult foc? Plange. Plansul este singurul mijloc pe care il are pentru a comunica nevoile, dorintele, neplacerile.

Plansul este primul „cuvant“ pe care ni-l adreseaza copilul, prima conversatie pe care o poarta cu noi. Iata de ce este atat de important sa o intelegem si sa o interpretam: din modul in care „raspundem“ la plansul sau, micutul invata sa stabileasca legaturi, sa cunoasca lumea, sa-si construiasca propria aparare.

Din carte pot fi aflate diferitele tipuri de plans (de foame, de suferinta fizica, de teama, de nevoia de a nu fi singur, de neplacere, de somn, de dorinta de singuratate, de gelozie, de oboseala, de nervozitate, de furie) si sugestiile pentru a interveni intr-o maniera eficienta si plina de blandete.

Nessia Laniado, jurnalista si scriitoare, a condus revistele Femeie si mama si Impreuna. La Editurile Red a publicat multe carti de mare succes.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 112
Editura: All
Apariția: August 2008
ISBN: 978-973-571-800-8
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri