Camera întunecată

Camera întunecată

Preț de Listă: 384,00 MDL (96,00 RON)

Preț: 192,00 MDL (48,00 RON)

Economisești: 192,00 MDL (48,00 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Moartea nu da explicatii.

E o iarna aspra in insula baltica Oland, iar Katrine si Joakim Westin, aflati in cautarea unui loc linistit si ferit de lume, tocmai s-au mutat de la Stockholm in conacul parasit din

Eel Point impreuna cu copiii lor. Dar atmosfera idilica se destrama atunci cand trupul lui Katrine este gasit fara viata printre stancile inghetate. In vreme ce Joakim se lupta sa nu-si piarda mintile, vechea casa incarcata de amintiri si blesteme incepe sa exercite o fascinatie ciudata asupra lui. Desi nu e superstitios sau fricos, ajunge sa se intrebe tot mai des de unde vin toate acele soapte.

Si pentru ca se apropie sfarsitul de an si o furtuna de zapada ameninta sa acopere insula Oland, Joakim incepe sa creada ca cele mai infricosatoare povesti pe care le-a auzit despre Eel Point ar putea fi adevarate.

La fiecare Craciun, mortii se intorc printre cei vii... Camera intunecata face parte din Cvartetul Öland: un amestec foarte reusit de story politist, poveste cu fantome si drama de familie, pe fundalul unei insule in care banalul devine exceptional si moartea pandeste la fiecare pas. Decorurile gotice, mustind de tensiune si intriga plina de suspans, dar si realismul anchetelor fac din acest roman o lectura obligatorie.

„Ma numesc Johan. Scriu povesti care se petrec in cea mai mare parte in Öland, insula nordica in care am copilarit. Ecouri de dincolo de moarte este un roman de toamna, prin urmare, e destul de intunecat. Continuarea lui, Camera intunecata, se petrece iarna, asa ca s-ar putea sa fie si mai intunecat. Scopul a fost sa scriu cate un roman pentru fiecare anotimp din Oland, un Cvartet Oland in care vremea si stranietatea peisajului ajung sa contamineze personajele si chiar povestea in sine.“ -- Johan Theorin

  

Despre Autor


 

Scriitor si jurnalist, Johan Theorin s-a nascut in 1963, in Göteborg, Suedia. Insula Öland din Marea Baltica l-a fascinat dintotdeauna, fiindca de acolo se trage mama sa, dintr-o straveche familie de marinari, pescari si fermieri.

Pentru romanele sale, Theorin s-a inspirat din folclorul insulei, bogat in povesti frumoase si stranii. Cartile sale au fost vandute in peste 20 de tari.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 496
Editura: Trei
Apariția: Noembrie 2011
ISBN: 978-973-707-478-2
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.5200

Pareri