Călugărul care și-a vândut ferrari-ul (LIVRARE: 7 ZILE)

Călugărul care și-a vândut ferrari-ul (LIVRARE: 7 ZILE)
199,00 MDL

Disponibilitate: Stoc Limitat

Livrare prin Curier
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm:

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Produs disponibil în:

Librăria Bestseller din or. Chișinău:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă TELECENTRU str. Drumul Viilor 36/1 069-003-400 Stoc limitat

Descriere

Potrivit magazinului online Easons.com, cartea Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul a fost tradusă în 46 de limbi și s-a vândut în peste 5 milioane de exemplare.

Julian Mantie, un avocat faimos suferă un atac de cord în timpul unui proces de judecată, iar aceasta îl determină să caute răspunsuri la cele mai importante întrebări ale vieţii. Sperând să-şi găsească fericirea şi împlinirea, el porneşte într-o odisee extraordinară a unei culturi vechi în care descoperă un remarcabil sistem de eliberare a potenţialului minţii, trupului şi sufletului şi învaţă să trăiască cu mai multă pasiune, cu un scop bine definit şi într-o pace deplină.

Îmbinând în mod strălucit înţelepciunea spirituală nemărginită a Estului cu principiile de succes avansate ale Vestului, această poveste vă inspiră şi vă arată pas cu pas calea pentru a vă trăi viaţa cu mai mult curaj, în armonie, abundenţă şi bucurie.

 

 

A photo posted by Bestseller.md (@bestseller_md) on

 

Recenzii


 

„O aventură amuzantă, fascinantă şi entuziastă pe tărâmurile dezvoltării, eficienţei şi fericirii personale. Ea conţine comori de înţelepciune care pot îmbogăţi şi îmbunătăţi viaţa oricui." - Brian Tracy, autor al cărţii Maximum Achievement

„O poveste captivantă care ne educă şi ne încântă deopotrivă." - Paulo Coelho, autor al bestsellerului Alchimistul

„Robin S. Sharma a creat o poveste fermecătoare care înglobează instrumentele clasice ale transformării într-o filozofie simplă de viaţă. O carte minunată care vă va schimba viaţa." - Elaine St. James, autor al cărţilor Simplify your Life şi Inner Simplicity

 

Despre Autor


 

Robin S. Sharma (n. la 1965 în Canada) este jurist de profesie, considerat o autoritate în domeniul dezvoltării personale şi îmbunătăţirii vieţii. Este autorul a 11 cărți printre care bestsellerul naţional MegaLiving (Viaţa la cote maxime) şi bestsellerul internațional Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul.

www.robinsharma.com

 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 223
Brand: Vidia
Apariția: 2010
ISBN: 9786069247761
Dimensiuni: 13 x 20 cm

Pareri