Calea spre Succes. Sfaturi nepieritoare pentru zilele noastre

Calea spre Succes. Sfaturi nepieritoare pentru zilele noastre
125,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

”Ţi se pare că n-ai nicio ţintă în viaţă? Că nu eşti în stare să găseşti calea spre succes? Nu eşti sigur că te afli pe drumul cel bun? Această carte te va orienta în călătoria vieţii tale. Este un ghid cu numeroase sfaturi ce au trecut testul timpului şi pe care le poţi pune oricând în practică.

Am putea spune că primul sistem GPS a fost inventat cu zeci de ani în urmă, chiar de Napoleon Hill. Este vorba despre cartea de faţă, constând într-un set de repere prin intermediul cărora discipolii autorului au găsit calea spre succes. Reperele stabilite de Hill sunt perfect valabile şi în zilele noastre, aşa că merită să le acorzi atenţie. Îţi vor aduce beneficii extraordinare!

Autorul e foarte ofertant cu explicaţiile, aşa că o să-ţi fie uşor să urmezi indicatoarele plasate de el, pentru a ajunge la destinaţia mult visată. Eşti pregătit? Maestrul Napoleon Hill te aşteaptă să-l urmezi.

Deschide cartea şi-o să descoperi calea spre succes – mergând, pas cu pas, pe urmele autorului. Nici nu se pune problema să te rătăceşti!” - Judith Williamson, director al Centrului de studiu „Napoleon Hill“

 

Despre Autor


Napoleon Hill (1883-1970) a fost un celebru autor american de cărţi de literatură motivaţională. A trecut de la jurnalistică la Drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie şi, evoluând rapid, a ajuns consilier pentru oameni de afaceri, lideri şi preşedinţi, precum: Franklin D. Roosevelt, Mahatma Gandhi, Thomas Edison, Henry Ford. Preocupările lui Hill au vizat convingerile personale ale individului şi rolul lor în atingerea succesului.

Cea mai celebră lucrare a lui Napoleon Hill, De la idee la bani, este, totodată, una dintre cele mai bine vândute cărţi din toate timpurile. A fost publicată pentru prima dată în martie 1937, în timpul Marii Crize Economice. Primul tiraj, de 5 000 de exemplare, s-a epuizat în numai şase săptămâni. Următoarele 10 000 de exemplare, la fel. Până în 1970, la moartea autorului, cartea se vânduse în 20 de milioane de exemplare.

De la idee la bani şi-a păstrat statutul de bestseller chiar şi după 70 de ani de la publicare - după cum a consemnat Business Week Magazine, fiind, şi azi, emblematică pentru sectorul literaturii motivaţionale.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Napoleon Hill’s Road to Success: Timeless Advice for Today
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 216
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-588-230-0
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri