Calea spre Fericire. Întâmplări Reale ale unor Oameni Obişnuiţi care te vor Învăţa să Apreciezi Frumuseţea Vieţii

Calea spre Fericire. Întâmplări Reale ale unor Oameni Obişnuiţi care te vor Învăţa să Apreciezi Frumuseţea Vieţii
59,00 MDL (14,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Un diagnostic necruțător și o vindecare miraculoasă. O femeie care, atunci când deznădejdea provocată de singurătate și de dificultățile financiare e gata să o copleșească, descoperă, datorită băiețelului său de șase ani, cât de norocoasă e, de fapt, și că un tort de ceară poate fi cel mai frumos cadou. O nuntă pe care nici măcar accidentul care îl lasă pe mire fără mâini și fără un picior nu o poate opri.

35 de întâmplări adevărate care îți vor încălzi inima, îți vor ridica moralul și te vor învăța să prețuiești adevăratele bogății din viața ta. Cu toții avem de înfruntat adversități din când în când. Cu toții suntem uneori triști. Cu toții suntem câteodată prea ocupați, prea mulțumiți de noi înșine sau prea apăsați de povara propriilor probleme ca să mai apreciem lucrurile pozitive din viețile noastre.

Colecția Povești adevărate îți aduce cazuri reale, întâmplări din viața unor oameni obișnuiți, ce ne vorbesc despre curaj și bunătate, despre binecuvântările și miracolele vieții, amintindu-ne că nu suntem singuri, că putem răzbate chiar și în cele mai întunecate zile, că încă există bunătate în lume.

Detaliile Produsului

Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Editura: Lira
Apariția: Septembrie 2013
ISBN: 978-606-686-364-3
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.1600

Pareri