Călătorul

Călătorul
240,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

O lume care exista in umbra universului nostru, un conflict asa cum nu vom vedea vreodata, o femeie care sta intre cei hotarati sa controleze istoria si cei care isi risca viata pentru libertate.

Gabriel si Michael Corrigan sunt probabil ultimii supravietuitori ai unei societati secrete, odinioara puternice, ai carei membri erau numiti Calatori si care au influentat cursul istoriei. Insa viata le e in pericol: sunt vinati de Tabula, o organizatie de mercenari care urmareste eradicarea Calatorilor si obtinerea controlului total asupra lumii. Iar singura care se afla intre cele doua tabere este Maya - membra a unei mici grupari de razboinici cunoscuti drept Arlechini, a caror misiune este sa-i protejeze pe Calatori cu orice pret. Intr-o serie de urmariri nebunesti, de lupte cu sabii si de ciocniri pline de suspans, cele trei grupuri sunt implicate intr-o infruntare pe viata si pe moarte, al carei deznodamant este deocamdata departe.

Proiectat ca o trilogie denumita Al patrulea taram, Calatorul a facut o impresie puternica asupra tuturor criticilor. Twelve Hawks abordeaza in acest roman idei precum liberul arbitru si determinismul, conflictul dintre bine si rau, controlul social si dimensiunile alternative, impresionand totodata prin vastele cunostinte legate de Noul Testament si de teoria sirurilor.

Desi criticii au comparat romanul cu filme precum Kill Bill, Razboiul Stelelor si Matrix - cu ecouri din autori de calibrul lui Dan Brown, Stephen King, George Orwell si Michael Crichton -, ei au cazut de acord asupra originalitatii lui absolute. Datorita complexitatii subiectului, Hawks ar fi putut da gres cu usurinta. Insa de la intriga sofisticata la personajele extrem de bine conturate, intregul ansamblu este fara cusur.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 512
Editura: Rao
Apariția: 2006
ISBN: 978-973-103-074-6
Greutatea: 0.4000

Pareri