Călătorii pentru o Viață. 500 de Locuri Unice. Vol.1

Mai multe poze

Călătorii pentru o Viață. 500 de Locuri Unice. Vol.1
87,00 MDL (20,10 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

Cele mai frumoase călătorii pe care le-ați putea face vreodată pe apă. Mergeţi cu pluta prin Marele Canion, luaţi feluca în aval pe Nil, navigaţi cu vaporaşul în Anglia sau faceţi o croazieră pe Dunăre.

Cu mașina: Faceţi-vă de cap pe Route 66, conduceţi de la Delhi la Taj Mahal sau faceţi un tur pe malul lacului Garda sau în Dolomiţii din Italia.

Cu trenul: Beţi Pisco Sour în trenuleţul care vă duce prin Peru către lacul Titicaca, parcurgeţi cu viteză Japonia în Shinkansen sau luaţi-o încet prin sălbăticia Africii, într-un safari în rezervaţiile de vânătoare din Africa de Sud.

Pe jos: Traversaţi un fluviu lat de peste un kilometru în Parcul Naţional Denali din Alaska, mergeţi pe jos prin defileul Samaria din Creta sau faceţi o excursie până la tabăra de bază de pe Everest.

Din aer: Zburaţi deasupra paradisului hawaian, alunecaţi cu planorul deasupra oraşului Rio, admiraţi cascada Victoria dintr-un aparat uşor de zbor sau bucuraţi-vă de privelişti aeriene deasupra Marii Bariere de Corali din Australia.

Plus: Peste 20 de liste Top 10, variind de la croaziere la plimbări cu tramvaiul, de la trasee subterane la rute pentru bicicliş

Despre Autor

National Geographic Society este o organizație științifică non-profit, cu sediul la Washington, DC, Statele Unite ale Americii. Domeniile de interes ale organizației sunt geografia, arheologia, științele naturii, studiul și conservarea culturii și a istoriei. Societatea a fost înființată în anul 1888. Societatea deține postul de televiziune National Geographic Channel și mai multe reviste tematice.

www.nationalgeographic.com

Detaliile Produsului

Titlu Original: Journeys of a Lifetime: 500 of the World's Greatest Trips
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 96
Editura: Litera
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-600-274-5
Dimensiuni: 978-606-600-274-5
Greutatea: 0.5300

Pareri