Căile Nebănuite ale Iubirii

Căile Nebănuite ale Iubirii

Preț de Listă: 97,00 MDL

Preț: 77,60 MDL

Economisești: 19,40 MDL (20%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Două personaje fascinante, implicate într-o înfruntare a voințelor și dorințelor de nestăpânit, ajung să trăiască o iubire neașteptată...

De trei ani, Lady Veronica Smithson este văduvă și duce o viaţă fericită şi complet independentă. Şi totuşi, un gentlemanul potrivit ar putea să-i ofere beneficiile unei căsnicii, dar fără restricțiile plictisitoare ale acesteia. Când îl cunoaşte pe Sir Sebastian Hadley-Attwater, un renumit explorator și cu un oarecare renume în privinţa femeilor, Veronica este convinsă că a găsit persoana potrivită.

Sebastian urmează să obțină o importantă moștenire în câteva săptămâni – doar dacă familia lui îl va considera suficient de responsabil. Și ce altă dovadă mai bună de maturitate poate fi decât găsirea unei soții? Dar, deși încântătoarea Veronica nu are nimic împotrivă să-i fie amantă, refuză cu obstinație să-i devină soție.  Totuși, Sebastian nu este bărbatul care să accepte ușor un refuz, așa că pune la cale un plan – un sejur intim petrecut la casa lui de la țară o va face cu siguranță să se răzgândească.

Confruntat cu intrigile rudelor și cu complicații care apar pe neașteptate la tot pasul, Sebastian este tot mai decis să o convingă pe Veronica de faptul că le este dat să fie împreună – acum, și pentru totdeauna.

„Superb... O eroină puternică, schimbări neaşteptate de situaţie şi dialogul plin de vioiciune fac din acest roman lectura perfectă”.-- Publishers Weekly

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 288
Editura: Litera
Apariția: Iulie 2013
ISBN: 978-606-686-196-0
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri