Cabaretul Cuvintelor. Exerciții de Muzicalitate Pură pentru Actorii Debutanți

Cabaretul Cuvintelor. Exerciții de Muzicalitate Pură pentru Actorii Debutanți
169,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Din toate punctele de vedere, Cabaretul Cuvintelor este o carte deosebita, pentru ca Matei Visniec ne propune o calatorie subiectiva intr-un dictionar interior, intr-o lume in care cuvintele nu depind de om. Considerati aceasta carte un ghid de calatorie intr-o Republica a cuvintelor unde acestea traiesc independent de om, se amuza si se joaca, se infrunta si se iubesc, se supara unele pe altele si se revolta.

Merita sa deschideti aceasta carte si daca n-ati intalnit inca niciodata cuvinte vii, daca nu le-ati vazut cum arata fizic si cat de mult seamana cu dumneavoastra. Atentie insa, dictionarul Visniec este neterminat, invitandu-va deci sa continuati jocul si sa va scrieti, eventual, propriul dictionar afectiv...

 „Citind Cabaretul cuvintelor, veti afla de ce cuvantul eu nu vorbeste nici o limba straina, de ce cuvantul intotdeauna este un monstru si de ce cuvantul intoarcere trebuie strecurat intotdeauna cu grija in buzunarul hainei sau al pardesiului.

Veti mai afla, cu putina rabdare, de ce trebuie sa va fie mila de cuvantul rau, cum va puteti face de cap in cuvintul poem si cum sa recunoasteti pe strada, dupa silueta sa fina si inalta, cuvintul dorinta.

Veti mai descoperi in aceasta carte cateva reguli de comportare la masa cand sinteti invitati acasa la cuvantul utopie. Veti putea conversa, de asemenea, cu cuvantul tacere si veti mai afla detaliile unui imens scandal izbucnit dupa ce cuvantul tandrete a fost prins in pat cu cuvantul lentoare.

Luati cu dumneavoastra aceasta carte cand plecati in vreo calatorie in timp sau spre sine, cand luati trasura, trenul sau aeroplanul, cand traversati frontiere exterioare sau interioare: aratati aceasta carte la toate ghiseele unde sta omul la coada pentru a intelege ceva despre cuvintele care il locuiesc si veti fi primiti in lumea lor gratuit. “ - Matei Visniec

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 215
Editura: Cartea Românească
Apariția: 2012
ISBN: 978-973-23-2985-6
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri