Cabaret

Cabaret
161,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

"Acest echivalent romanesc al peliculei lui Fellini Julieta si spiritele ii va zapaci pe multi si ii va incanta pe putinii care prefera realitatea pigmentata cu numeroase rasturnari de situatie." - Booklist

Roma anilor '70. Freda  Lippi constata ca Alberto, sotul ei ventriloc, marioneta si iubitul ei papagal, Pierino, au disparut in mod misterios. Pornind de la acest fapt, se construieste o intriga savuroasa, punctata cu flashbackuri care descriu momente, mai mult sau mai putin traumatizante, din tineretea Fredei.

Totul pare mai degraba un puzzle, asupra caruia planeaza marea enigma a disparitiei celor trei personaje. Jocuri de cuvinte, dialog viu, o veritabila zbenguiala suprarealista - iata reteta unui succes garantat.

Despre Autor

Lily Prior ocupa un loc aparte in literatura engleza a zilelor noastre. Traieste la Londra si este o mare admiratoare a lui Gabriel García Márquez si a lui Vladimir Nabokov. A calatorit mult. Numeroasele vizite efectuate in Sicilia au facut-o sa indrageasca atat cultura, cat si bucataria italiana.

Asa s-a nascut primul sau roman, La Cucina: A Novel of Rapture (2000), a carui transpunere cinematografica va incepe in anul 2008. Au urmat: Nectar: A Novel of Temptation (2002), Ardour: A Novel of Enchantment (2004) si Cabaret: A Roman Riddle (2005), care au fost traduse in peste treizeci de limbi.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 320
Editura: Leda
Apariția: 2007
ISBN: 9789731020662
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri