Buyology. Adevăruri și minciuni despre motivele pentru care cumpărăm

Buyology. Adevăruri și minciuni despre motivele pentru care cumpărăm
193,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Cât de multe ştim despre motivele pentru care cumpărăm? Ce ne influenţează cu adevărat în talmeş-balmeşul mesajelor din lumea actuală? În Buyology, Martin Lindstrom ne prezintă descoperirile uimitoare pe care le-a făcut în timpul unui inovator studiu de neuromarketing, desfăşurat pe o perioadă de trei ani şi ale cărui costuri s-au ridicat la şapte milioane de dolari – un experiment de ultimă oră, care a examinat minţile a 2000 de voluntari din întreaga lume, în raport cu expunerea la diverse reclame, logo-uri, spoturi publicitare, branduri şi produse.

Să fie adevărat că sexul vinde? Suntem încă înconjuraţi de publicitate subliminală? Sunt capabile brandurile „cool” să activeze instinctul sexual? Celelalte simţuri ale noastre – mirosul, simţul tactil şi auzul – pot fi stârnite atunci când vedem un produs? Senzaţionalele rezultate obţinute de Lindstrom zdruncină, în mare măsură, opinia tradiţională cu privire la ceea ce ne captează interesul – şi ne determină să cumpărăm.

Recenzii

Utilă oricărei companii care lansează un nou produs sau brand. - USA Today

Scrisă în ritmul alert al unui roman poliţist, Buyology ne dezvăluie ceea ce ştiu inventatorii neuromarketingului despre deciziile pe care le luăm. - Dr. Mehmet C. Oz, profesor de chirurgie, Columbia University şi coautorul lucrării YOU: The Owner's Manual

O carte care se citește pe nerăsuflate. - Newsweek

O perspectivă fascinantă asupra modului în care consumatorii percep logo-urile, reclamele, spoturile publicitare, brandurile şi produsele. - Time

Despre Autor

Martin Lindstrom - salutat de BBC ca fiind Futuristul mondial al brandurilor, Martin Lindstrom este unul dintre cei mai mari vizionari din domeniul antreprenorial. În cei douăzeci de ani de experienţă în calitate de manager general în publicitate şi consultant al unor companii prezente pe lista Fortune 500, el a schimbat lumea marketingului global.

Martin Lindstrom a fondat prima sa agenţie de publicitate la vârsta de doisprezece ani. Astăzi este unul dintre cei mai distinşi experţi în domeniul brandingului din întreaga lume, printre clienţii săi extrem de valoroşi numărându-se Disney, Pepsi, Philips, Microsoft, Mars şi Mercedez-Benz.

Lindstrom a ocupat postul de director operativ al companiei britanice Telecom-LookSmart şi pe cel de manager al agenţiei de publicitate BBDO. De asemenea, a fondat şi a condus BBDO Interactive Asia, fiind totodată co-fondator al companiei BBDO Interactive Europe, ambele devenind cele mai mari companii care oferă soluţii în domeniul internetului din regiunile respective.  Lindstrom este un orator recunoscut pe plan internaţional, a susţinut conferinţe în peste 40 de ţări.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Buyology: Truth and Lies About Why We Buy
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 280
Editura: Publica
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-1931-59-3
Dimensiuni: 14.5 x 20.5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri