Căsuța Busy Board

Căsuța Busy Board

Preț de Listă: 2.000,00 MDL

Preț: 1.499,00 MDL

Economisești: 501,00 MDL (25%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

Căsuța Busy Board

Curiozitatea copiilor nu are limite, iar energia acestora este inepuizabilă uneori! Busy Board Căsuță este o alternativă frumoasă și utilă pentru a ține copilul ocupat și captivat.

Panou cu activități interactive, confecționat din placaj de lemn, prelucrat, șlefuit și vopsit. La confecționare sunt utilizate vopsele ecologice și inofensive.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Busy board-ul contribuie și are ca scop de fapt, dezvoltarea abilităţilor copiilor, stimulează activitatea analitic-sintetică în multiple și diverse planuri de reflectare a realității: senzorial, perceptiv, imaginativ și notional. 

Busy board-ul este jucăria care îmbină distractivul cu educaționalul. 

Îndrăzneala, curajul, răbdarea și perseverența, capacitatea de a analiza și sintetiza, agilitate, cugetarea, inginiozitatea sunt doar câteva dintre calitățile pe care le obțin copiii cu ajutorul busy board-ului.

 Nu este disponibilă nicio descriere.

Panou cu activități interactive este confecționat din placaj de lemn, prelucrat, șlefuit și vopsit. La confecționare sunt utilizate vopsele ecologice și inofensive.

Căsuța Busy Board este compusă din 6 placi (4 plăci care sunt pereții căsuței și 2 plăci acoperișul) și se livrează asamblat.

Dimensiune 35x35x45, perfect pentru copiii de la 6 luni până la 3 ani. 

Elemente: întrerupător mare, priză, multiple sisteme de labirint, rotile, șiret, fermoar, ceas, uși cu diverse sistem de închidere și deschidere, placa cu numere detașabile, sistem cu șuruburi, mini tablă pentru cretă.

Puteți procura online sau direct la librăria Bestseller din Chișinău, str. Pușkin 35!

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Apariția: 2021

Pareri