Bunele Maniere. Mic Tratat de Supraviețuire în Societate

Bunele Maniere. Mic Tratat de Supraviețuire în Societate
115,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Inregistreaza complimentul un declin?

Au avut si comunistii maniere?

De fapt, la ce bun manierele? Asemenea intrebari si alte cateva sute sunt tratate cu vivacitate, cu acuratete si cu o distantare laconica in Bunele maniere. Mic tratat de supravietuire in societate. Sunt observatii ale unui de un bun simt aristocratic, prin care se demonstreaza ca manierele nu apartin doar unei anumite clase sociale, ci tuturor celor care sunt dispusi sa si le insuseasca. Astfel se justifica tirajul impresionant, de peste 150000 de exemplare, al acestui volum.

„... cu adevarat eleganta – o scriere cu inflexiuni umoristice, pe cat de elevata, pe atat de amuzanta, de un incontestabil farmec personal si o atractivitate de-a dreptul universala: o carte a carei lectura trebuie sa fie recomandata tuturor.“ Frankfurter Allegemeine Zeitung

Biografie

Asfa-Wossen Asserate, print din Casa imperiala etiopiana, s-a nascut in anul 1948 la Addis Abeba. Dupa Revolutia Etiopiana din 1974 s-a stabilit in Germania.

Asfa-Wossen Asserate a studiat dreptul si istoria la Tübingen si Cambridge si si-a sustinut doctoratul la Frankfurt am Main. A activat ca jurnalist si ca sef de presa al Messegesellschaft din Dusseldorf, iar in prezent este consilier antreprenorial pentru Africa si Orientul Mijlociu la Frankfurt am Main.

Printul Asfa-Wossen Asserate este fondatorul primei organizatii pentru drepturile omului pentru Ethiopia si a pus bazele societatii pentru conservarea si promovarea culturii etiopiene, „Orbis Aethiopicus“. Angajamentul sau pentru o resuscitare a vietii politice si economice in tara sa de origine se desfasoara deja de peste trei decenii.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Manieren
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 552
Editura: Nemira
Apariția: 2007
ISBN: 978-973-143-083-6
Dimensiuni: 10,7x17,8 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri