Bulevardul Visurilor

Mai multe poze

Bulevardul Visurilor
114,00 MDL (25,56 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Dincolo de peretii de sticla ai zgarie-norilor, New Yorkul se sufoca de caldura, iar Manhattanul pluteste intr-o ceata aurie conferita de soarele orbitor. Pe un bulevard al acestui mare oras, trecatorii merg grabiti indreptandu-se spre intalnirea de dupa-amiaza, momentul cel mai asteptat al zilei.

Fiecare povestire din acest volum analizeaza un fragment din viata unui personaj care trece pe marele bulevard al visurilor, sperand sa-si gaseasca fericirea si implinirea. Femeile se imbraca in rochiile lor din matase fosnitoare, se analizeaza cu atentie in oglinda si pleaca la intalnirea cu viata insasi, sperand ca barbatul din acea dupa-amiaza sa le fie ursitul. Barbatii, eleganti si plini de importanta, isi poarta trabucul in coltul gurii si, invaluiti in nori de fum, spera sa intalneasca o femeie uluitoare care sa se lase pe loc cucerita de farmecul lor irezistibil.

Povestirile Anei Cioclov redau o atmosfera picturala, culorile au un rol esential in descriere si confera un efect incredibil asupra cititorilor care pot vizualiza practic toate intamplarile, iar acest lucru are de multe ori un impact coplesitor asupra lor, atingandu-le practic inima si asaltand-o cu sentimente contradictorii, cand pline de tristete, cand radiind o incredibila voiosie.

Cand pictez astern pe panza o poveste, iar cand scriu aduc culorile in curgerea cuvintelor. Absolventa a Institutului de Arte Plastice din Timisoara, sectia pictura, am fost educata sa duc o viata de continua cautare si exprimare a frumosului. Fiind cetatean american si roman, fac naveta intre New York, atelierul meu de pictura din Naples, Florida, si atelierul de design din Timisoara, comprimand distantele.

Cartile mele sunt inspirate de aceste locuri, aici se nasc povestiri si personaje care vor ramane sa traiasca alaturi de mine. Impreuna strabatem oceanul, privim stralucirea si tristetea marilor orase cu bulevardele lor colorate, iar eu ma risipesc alaturi de ele in peregrinarile si viata plina de inspiratie pe care o duc.

Bulevardul visurilor este locul care aduna bucurii si tristeti, visuri si amintiri, pe Bulevardul visurilor din New York, Paris, Naples, sau in orasul pe care eu il numesc acasa, femei si barbati isi doresc intalniri pe genunchii soarelui care apune, isi traiesc iubirile, de parca acesta ar fi singurul lucru ramas frumos pe lume.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 100
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2011
ISBN: 9786065882508
Dimensiuni: 13 x 20,7 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri